Netanyahu tvunget til at tage afstand fra sin søn

ISRAEL: Samtidig med at Benjamin Netanyahu har taget magten over den zionistiske besættelsesstat tilbage, er en større korruptionsretssag i gang mod ham. Mandag blev Netanyahu tvunget til at begynde dagen med at tage afstand fra sin søns udtalelse.

Yair (t.v.) og Benjamin Netanyahu (t.h.). Foto: kmu.gov.ua, CC BY 4.0 / U.S. Embassy Jerusalem, CC BY 2.

I mandags fortsatte retssagen mod Israels nye premierminister Benjamin Netanyahu, som er anklaget for blandt andet korruption. Dagen begyndte med, at Netanyahus advokat tog afstand fra premierministerens søn Yair Netanyahu, skriver  Dagens Nyheter.

Yair skal for nylig have givet udtryk for, at anklagemyndigheden, der fører sagen mod faderen, »forsøgte at gribe magten i landet og skulle henrettes for forræderi,« det skriver Nordfront.se.

Det er ikke første gang, at Netanyahu er blevet tvunget til at tage afstand fra sin søns radikale udspil. Hans kone Sara Netanyahu har også for vane at skabe problemer for premierministeren. Hun har haft flere raserianfald på tv og er blevet dømt for misbrug af statsmidler samt for at have påtvunget sig »begunstigelser« og gaver fra sin mands velhavende velgørere.

Retssagen mod Netanyahu omfatter tre anklager: En vedrørende gaver til Netanyahu-familien til en værdi svarende til omkring to millioner danske kroner; den anden handler om et forlig mellem Netanyahu og lederen af ​​Israels største avis om positiv rapportering mod Netanyahu, der begrænser distributionen af ​​en gratisavis finansieret af hans sponsorer; den tredje handler om, at Netanyahu har godkendt et regeringskøb af et teleselskab til gengæld for, at den person, der drager fordel af aftalen, præsenterede Netanyahu og hans familie positivt på hans hjemmeside.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Adålf Hitler med å says:

    Israel’s Lars Løkke – en fucking tæge, der bare ikke vil give slip.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //