Ny licensradio til en kvart milliard: Multikultur og migranter i lange baner

MULTIKULTUR: Danske skatteydere får lov at betale omtrent en kvart milliard kroner over fire år til ny multikulturel licensradio.

Til manges store overraskelse vandt den multikulturelle Radio Loud udbuddet om den nye DAB-radiokanal. Trods et bud fra favoritten Radio24syv vurderede Radio- og tv-nævnet, at den nye station – som ejes af en række lokale radiostationer, der samarbejder med Roskilde Festival, Vega og andre kulturinstitutioner – var den bedst kvalificerede ansøger.

Overraskelsen over afgørelsen bliver ikke mindre, når man læser Radio Louds indsendte bud. Teksten er spækket med stavefejl og kluntede formuleringer – end ikke flere af de ønskede værters navne har man stavet korrekt. Værre er det, at programideerne fremstår uambitiøse, ufærdige og til tider studentikose.

Med sendetilladelsen får Radio Loud op mod 70 millioner kroner årligt i fire år. I alt lidt mere end en kvart milliard skattekroner.

Radio LOUDs ledelse har valgt at pryde forsiden med hele fem migranter, der slentrer rundt i gaderne iført sorte hættetrøjer og kasketter.

Det er den tidligere Danmarks Radio-chef Ann Lykke Davidsen, der står bag Radio LOUD. Igennem 13 år har Ann Lykke Davidsen været licensbetalt radiovært og chef i Danmarks Radio

Radio LOUDs Ann Lykke Davidsen har yderligere arbejdet i 10 år som ‘frivillig’ i ‘Foreningen Nydansker’. Den multikulturelle organisation ‘Foreningen Nydansker’ er etableret med det formål at gøre ‘mangfoldighed til en ressource og gevinst’ i Danmark.

Ann Lykke Davidsen hyrer en kær gammel DR-kollega – Ole Mølgaard – da hun skal udforme millionansøgningen til den ny licensradio LOUD. Ole Mølgaard har en fortid som kanal- og udviklingschef i Danmarks Radio. Det er Ole Mølgaards eget firma ‘The Crowd’, der ejer og har registreret internetadressen til Radio LOUD.

Til manges forundring sidder den tidligere DR-chef Ole Mølgaard også i bestyrelsen i den ny taleradio Radio4, der går i luften 1. november 2019.

Ole Mølgaard er altså involveret i hele to licensradioer – Radio4 og LOUD – der den seneste tid har indkasseret millioner af danskernes skattekroner.

KILDE:
Information
Document


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • minecraft entusiast says:

  Kirsten Birget var den eneste nogenlunde based medieperson i landet.
  Nu er hun blevet udskiftet med fejlfarver. Sikke en tid.

 • Det er ikke underligt at danske unge opfører sig som perkere. Oplevede nogle fra Værløse. De hørte det klammeste nydanske perkerrap.

 • Klamt.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //