Pride på Nørrebro – Ingen adgang for hvide og heteroseksuelle

HOMOLOBBYEN: Retningslinjerne, som arrangørerne bag Nørrebro Pride har sendt ud, siger, at “Hvis du er hvid og/eller hetroseksuel vil du blive nægtet adgang”. Nørrebro pride beskriver sig selv som en “anti-commerical græsrodsbaseret bevægelse der sætter QTIBIPOC først”.

Det er helt utroligt tydligt, at Nørrebro Pride er et ideologisk produkt af den antihvide ideologi fra USAs magtkredse i medierne og på universiteterne. Ikke nok med at alt deres kommunikation foregår først på engelsk og derefter på dansk, så er de ekstremt antihvide og bruger kritisk raceteoris sprog. Tag f.eks. deres beskrivelse af dem selv som nogen der sætter QTIBIPOC først. Det betyder Queer, Trans, Intersex personer som også er sorte, oprindelige folkefærd eller mennesker af farve. At de ville sætte “oprindelige folkefærd” først i dansk kontekst giver ingen mening, da de samtidig ikke vil have hvide ved deres demonstration. Da hvide danskere er det oprindelige folkefærd i Danmark diskriminere de dermed mod det oprindelige folkefærd, men det ser de sikkert ikke som et problem.

Skærmdump fra et Facebook event Nørrebro Pride holdte i fredags, hvor de læste et digt højt.

Under deres demonstration sidste år kunne slagordene “Pride is what? Political!”, “No hate. No bigotry. Fight white supremacy!” og “You have a lot to fear, the gay agenda is here” blive hørt i de Københavnske gader.

Sidste år skabte Nørrebro Pride overskrifter, da de fik hvide deltagere til at gå bagerst, men denne gang har de taget skridtet videre.

Den rigtige Nørrebro Pride 2021 bliver holdt den 21 august.

KILDER:
Berlingske
Nørrebro Pride
Nørrebro Pride: QTIBIPOC event


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Ikke skyggen af en normal tænkene person så langt øjet rækker

 • Heksejægeren says:

  Alt hvad jeg høre om nørrebro er en blackpill, jeg har vitterligt aldrig hørt noget positivt komme ud af det område.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  jeg kunne egentlig godt tænke mig at vores muslimske medborgere begyndte at tage deres religion lidt mere seriøst.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //