Rekruttering og storstilet aktivisme i Rede 3

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Rede 3 afholdt lørdag et rekrutteringsmøde med tale og efterfølgende fælles aktivisme.

Den Nordiske Modstandsbevægelse havde lørdag kaldt til rekrutteringsmøde i rede 3 i et smukt dekoreret lokale i Nordjylland.

De nye rekrutter og medlemmer af Modstandsbevægelsen blev budt velkommen af aktivist Anders Dahl som var dagens konferencier.

Et forfriskende forsyningsbord bød på vand, kaffe, frugt og forskellige hjemmelavede proteinsnacks.

Et andet salgsbord var fyldt med flyveblade, klistermærker, plakater og t-shirts.

Konferencier Anders Dahl byder alle velkommen til dagens rekrutteringsmøde i rede 3.

Alle fik gjort en god handel ved salgsbordet og Modstandsbevægelsens materiale er nu klar til Danmarks gader.

Redechef Jacob Vullum holdt en kraftfuld og informerende tale om Modstandsbevægelsen, aktivisme, kampvilje og målet for den nationalsocialistiske kamp, før de individuelle interviewsamtaler med de nye rekrutter blev indledt.

Jacob Vullum taler om den nationalsocialistiske kamp.

Nye rekrutter gennemgår et individuelt interview.

Efter et vellykket møde, hvor Modstandsbevægelse havde hvervet sig ekstra medlemmer til frihedskampen, gik turen til en nærliggende gågade, hvor den forholdsvis store gruppe af modstandsfolk fik opsat godt over tusind klistermærker og plakater.


Nordfront byder de nye medlemmer hjerteligt velkommen og ønsker dem en fanatisk kamplyst.

Vil du også tilslutte dig kampen?

Søg om medlemskab i dag!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Vildt god dag og godt vejr! Hvis bare alle danskere oplevede dette kammeratskab i hverdagens Danmark! Vores folk og fædreland kan bygge det ødelagte op i løbet af ingen tid, for vi ville ikke skulle bekymre os om politiske scams, eller korrupt politi der bevidst modarbejder landets egen kultur og eksistensgrundlag ved at prioritere fremmede racer og værdier højere pga. eks. kapitalistiske/økonomiske grundlag.

  Alt det som i alle har at bidrage med i sådan en verden som vi lever i – giv lyd fra jer – i betyder hver især lige så meget som jeres land og lever op til at føre det videre!

  Jeg er vældig stolt af at være herfra og se mit folk og mine fæller kæmpe for det samme som jeg tror på og altid har vidst og følt på indersiden – naturens egen og mere effektive og langt mere skånlige gang for mennesket, dyret og plantelivet vil altid være som udtrykket siger: “naturens gang”.

 • Jacob Vullum Andersen says:

  At se alle de spirende nye aktivister og den voksende danske modstand mod det herskende system var en ren fryd. Bevægelsen vokser i antal og styrke, og med hver ny aktivitet som vore nye flokke af aktivister gennemfører, finder flere og flere danere det lys, som vi gennem fælles kamp bærer frem.
  Vel mødt alle nye. Godt kæmpet alle!

 • Sådan!!

 • Anders Jonsson says:

  Härliga nyheter från Danmark!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //