Tyskland: Optøjer og plyndringer i Stuttgart

TYSKLAND: Den sydvestlige tyske by Stuttgart har oplevet en nat med optøjer og plyndringer, hvor flere politibetjente er blevet såret, da hundreder af mennesker tog magten i byens centrum. »Situationen er fuldstændig ude af kontrol«, udtalte politiet.

Igangværende plyndring i Stuttgart. Foto: Twitter.

Flere politifolk blev såret, da der opstod optøjer og plyndring i den tyske by Stuttgart tidligt søndag formiddag. Dusinvis af små grupper af mennesker i byens centrum kastede sten mod politiet og knuste butiksvinduer.

»Situationen er fuldstændig ude af kontrol«, sagde en talsmand for politiet. »Det udvikler sig til rigtige optøjer«, tilføjede politiet lige efter midnat.

Kort efter klokken 15.00 syntes situationen at være beroliget.

Myndighederne sagde, at flere hundrede mennesker var involveret i optøjerne, der fandt sted i Stuttgarts centrale butiksområde og varede i flere timer.

Politiet kan ikke give nogen forklaring om baggrunden for optøjerne. Flere påstande om, at det er »migranter og Antifa« der står bag optøjerne florerer på Twitter.

Flere butikker og køretøjer blev beskadiget i byen, der er hovedstaden i den tyske delstat Baden-Württemberg. Flere end 200 betjente er sendt på gaden.

 

Kilde:
DW
BT


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //