Uri Geller vil stoppe Putin med påståede paranormale evner

UDLAND: Den jødiske, miskrediterede illusionist Uri Geller er kommet fra Israel med en advarsel til den russiske præsident Vladimir Putin. Med paranormale evner vil Geller stoppe alle nukleare missiler fra Rusland med kurs mod Skotland, og han beder »alle fredselskende mennesker rundt om i verden« om at deltage.

Uri Geller (med gul t-shirt) i Jerusalem, med et væld af genstande, der er blevet udsat for hans »paranormale evner«. Foto: Doron Eran. CC BY-SA 3.0, Wikimedia commons.

Jødiske Uri Geller gjorde sig bemærket som illusionist og entertainer i 1970’erne og 1980’erne, og var en hyppig gæst på underholdningsprogrammer rundt om i verden, især i Europa og USA. Små spektakulære tricks som at bøje bestik med tankekraft og tankelæsning var en sikker vinder for mange tv-stationer at præsentere for et publikum en fredag ​​eller lørdag aften. Indtil han blev afsløret som bedrager. For nylig er det kommet frem, at han var tilknyttet den israelske efterretningstjeneste Mossad og sandsynligvis blev sendt for at indynde sig som en hofnar hos magthavere.

Nu har Geller imidlertid fundet et andet område at bruge sine imaginære kræfter på. Illusionisten har kastet sig ud i Ukraine-konflikten og besluttet at forhindre Vladimir Putin i at bruge atomvåben mod Skotland. Tanken er, at man med tankekraft skal være i stand til at generere et kraftfelt med effekten af ​​et skjold, stærkt nok til at stoppe atommissiler rettet mod den nordlige del af de britiske øer. Geller skriver på Twitter direkte til Putin, at han vil »bruge mine sidste molekyler af min mentale kraft til at forhindre dig i at iværksætte et atomangreb!« Han opfordrer også andre rundt om i verden til at »stoppe med, hvad de laver lige nu og bare tage et par sekunder på at visualisere et strålende, energisk kraftfelt, som et strålende og blændende, gyldent skjold på himlen, der vil afbøje og vende enhver atomsprænghoved, som Putin planlægger at sende!«

Geller har også venner og allierede i rummet og henviser til disse ved at påpege, at »der er også kræfter meget, meget stærkere og mægtigere end man kan forestille sig, og som jeg er sikker på vil gribe ind for at forhindre dig i at starte en atomkrig. De ser og venter, og de vil STOPPE dig«.

Igen, bare så det er sagt: Gellers påståede paranormale evner er for længst blevet afkræftet og afsløret som et bedrageri. Den tidligere illusionist James Randi udgav allerede i 1982 bogen »Sandheden om Uri Geller«, som detaljeret og trin for trin beskrev, hvordan Geller udførte sine tricks.


Uri Geller samarbejdede tilsyneladende med både CIA og Mossad, men højst sandsynligt infiltrerede han førstnævnte på vegne af sidstnævnte. CIA stod imidlertid inde for, hvad der kom frem under disse eksperimenter. De “pyntede” resultatet, højst sandsynligt fordi tilsyneladende positive resultater udløste betydelige pengebeløb fra de amerikanske myndigheder.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Generalen says:

  Uri Geller er en typisk jøde. Fyldt med løgn og lever af at tage røven på godtroende mennesker.

 • noel khamo says:

  ja fuck af med Uri Geller. ingen jøder kan bøje en ske ved tankens kæft

  har du set filmen matrix


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //