13-årig påstås at have ledet «nazistisk terrorcelle» fra bedstemors hytte

STORBRITANNIEN: En nu 14-årig dreng, som påstås at have ledet en «nazistisk terrorgruppe», står tiltalt for mere end ti brud på terrorloven.

Bevis konfiskeret af britisk politi.

Ifølge den britiske skuespiller Naomi Parsons har en 14-årig dreng ledet en «nazistisk terrorcelle» fra sin bedstemors hytte siden han var 13 år gammel. Han retsforfølges nu for 12 forskellige overtrædelser af terrorloven, herunder at være leder af organisationen Feuerkrieg Division (FKD) i Storbritannien, direkte under organisationens internationale leder, kaldet «Kommandøren», der påstås at have været en anden 14-årig, der bor i Estland.

Politiet stormede bedstemorens hytte efter at have modtaget oplysninger om, at drengen byggede et våben. I stedet for våben fandt de nationalsocialistisk propaganda, computere og telefoner, hvor de fandt samtaler med ligesindede.

Ifølge politiet kan drengen knyttes til den 17-årige Paul Dunleavy, der blev dømt for at forberede sig på en terrorhandling. Ifølge tiltalen skal drengen have rekrutteret Dunleavy til FKD med det formål at få ham til at begå terrorisme.

Da politiet konfronterede drengen om hans påståede antisemitiske og homofobiske indlæg på internettet, skulle drengen have svaret, at han skrev dem for at «virke sej».

Kilde:
Daily Mail


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Lars Agerbæk med æ says:

    Jeg synes jeg hører om flere og flere af disse unge radikale nationalister. Ungdommen er fremtiden!

  • De kendte sikkert ikke engang hinanden andet end over internettet. “Terrorcelle”. De delte ikkert nogle edgy memes. Men ja Lars har ret, det er en positiv udvikling.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //