Doner til Nordfront på en let og enkel måde

NORDFRONT: Et overblik over dine muligheder for at donere til Nordfront.

En sand oppositionsbevægelse vil altid blive bekæmpet af systemet, og som de fleste mennesker ved nu, har systemet intensiveret sin kamp mod Modstandsbevægelsen. Det seneste angreb på organisationen er, at bankmafiaen har lukket organisationens bankkonti.

Organisationen og alle dens dele, inklusiv Nordfront, er fuldstændig afhængige af donationer fra vores medlemmer og sympatisører for at fortsætte med at operere. Det faktum, at bankerne lukker vores konti, gør det naturligvis vanskeligere for os at modtage gaver og donationer fra vores læsere. En mulighed for donationer, som systemet aldrig kan lukke ned, er de donationer, der kommer i form af kryptovaluta og kontanter.

Doner Bitcoins til Modstandsbevægelsen

Du kan købe Bitcoins gennem flere forskellige forhandlere. Forskellen du skal kigge på, når du vælger, er typisk hvilke gebyrer de opkræver i forbindelse med købet. Når du har fundet din foretrukne forhandler, kan du som regel følger din forhandlers egen guide til hvordan transaktionen gennemføres.

Den Nordiske Modstandsbevægelses Bitcoin wallet:
18fiBNhwTsRWyJapSxfvUbpYVpLrwUxYvn

BEMÆRK – at der kun kan sendes Bitcoins til denne wallet og ikke andre former for kryptovaluta!  

Ulempen ved denne måde at donere til organisationen på er, at foretagendet har en forholdsvis høj salgskurs på Bitcoin, så en del af det, du donerer, ender ikke hvor det var tænkt. Nogle tøver måske også med at donere på denne måde, da man er tvunget til at give personlige oplysninger. Hvis du er meget bekymret for din anonymitet, kan du bruge andre metoder til at donere til Nordfront eller Modstandsbevægelsen, for eksempel via kontanter eller ved at du erhverver kryptovaluta andre steder.

Doner kontanter til Modstandsbevægelsen

Hvis du af den ene eller den anden grund ikke har mulighed eller lyst til at donere kryptovaluta, så er det også muligt at donere kontant til Modstandsbevægelsen.

Skriv blot en mail til [email protected], så finder vi en løsning, der passer dig.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Ejner Skansen says:

  Jeg har sendt 1000 bitcoin til jer. Har i fået dem?

 • Jeg har sendt 500 Eth værd ca. 500.000kr
  Har i fået min donation.

 • Hej med jer

  Jeg har sendt 200kr til jer.
  Har i fået dem?

 • Hej

  Copenhagen Bitcoins har været midlertidigt lukket i en længere periode. Arbejder i på en anden løsning, hvor man kan støtte jer økonomisk?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //