Tyrkisk Center-toppolitiker i Sverige: »Skide træt af hvide mænd«

ANTI-HVID RACISME: En mand fra Tyrkiet, der tilhører det svenske Centerpartis partiledelse, kommunalrådet i Linköping kommune samt en flittig anti-hvid Twitter-bruger, er »træt af« hvide mænd.

Muharrem Demirok blev født i Sverige, men hans familie stammer fra Konya-regionen i det centrale Tyrkiet.

Han er medlem af Centerpartiets partiledelse, ledet af Annie Lööv, og sidder i kommunalrådet i Linköping kommune med ansvar for samfundsplanlægning og miljø.

Demirok har ikke høje tanker om hvide mænd. Mest af alt afskyr han »ældre hvide mænd«, som han mener er privilegerede i deres eget hjemland. Han har udtalt dette på Twitter:

Ved du, hvad jeg virkelig er træt af? Ældre, privilegerede og, tør jeg sige det, hvide mænd. De smider om sig med påstande, formodninger og rene usandheder, som de hævder er fakta, kun for at blive krænket, når man kritiserer eller endda afviser deres »perfekte« teser.

Af en eller anden grund anser de sig selv berettiget til at kunne sige hvad som helst uden nogen modstand. De forventer kun et skulderklap fordi »de siger det som det er«. Hvis de modsiges, er huden på dem så tynd, at de næsten straks krænkes.

»Jeg er træt af at være ydmyg«

I en nyligt slettet tråd, hvor han svarer på sit eget indlæg, videreudvikler Demirok sit syn på de forhadte »ældre hvide mænd«:

Hvis de ikke får det præcis som de ønsker, fortsætter de med »du svarer ikke på mit spørgsmål eller »du hører ikke efter«. Når de virkelig bliver skubbet ind i et hjørne, kører de som regel videre med »du skal måske prøve at være lidt ydmyg«. Ved du hvad, jeg er træt af at være ydmyg.

Jeg orker ikke at lade disse mænd hævde og te sig som om at de er mit univers. Jeg kan ikke længere være ydmyg over for dem. I øjeblikket siger jeg præcis, hvad jeg mener til dem, på trods af at de så kaster »og du skal være tillidsvalgt« i mit ansigt.

Et andet problem, jeg har bemærket ved disse mænd, er, at de er den værste sorte golare (mere støjsvag redaktørens note). Så snart de modsiges, løber de væk og tavser andre. Men husk, golare har ingen polar (mere støjsvag har ingen venner redaktørens note).

Frihedskamp “golar” (plaprer), dog ofte når det kommer til fjendtlige og racemæssige politikere som Demirok, ved at offentliggøre indlæg, som han har postet, men siden blev slettet efter at have havnet i en storm.

Den ikke-svenske Demirok ønsker ikke at være ydmyg, og han afskyr hvide »privilegerede« mænd.

Selvfølgelig nævner han ikke noget om den skyhøje løn han modtager som kommunalpamper, betalt af svenskere, som han foragter så meget.

Apropos »privilegier«, beretter SVT, at Demirok nyder sin ferie med familien i Kulu uden for den tyrkiske hovedstad Ankara.

Youtube-profilen »Arge Utlandssvensken« udtrykker sine synspunkter om den tyrkiske Center-politikers holdninger og adfærd:

Kilder:
Twitter
SVT
Pettersonsblog.se
Arge Utlandssvensken /Youtube


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hvis han tog hjem til Tyrkiet og blev der så var hans problem løst.

  • pis perker der burde rejse hjem til sit pis perker land.

  • Fuck den samfundsnedbrydende kamel driver rej hjem til dit lorte liv og land


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //