Halshugget af sin sorte ekskæreste

MULTIKULTUR: Hovedet tilhørende en højgravid kvinde blev fundet i en skraldespand udenfor hendes lejlighed i Illinois, USA.

Politichef Marcus Pulido med et billede af drabsofferet. Foto: Alton politidistrikt.

Politiet i byen Alton i Illinois har mandag sigtet afrikanske Deundrea Holloway (22) for dobbeltmord på kommende sygeplejerske Liese Dodd (22) og hendes ufødte barn. Dodd blev fundet af sin mor sidste torsdag i sin lejlighed under et rutinemæssigt dagligt tjek, hvilket var nødvendigt på grund af hendes omgang med afrikaneren. Moderen fandt sin højgravide datter halshugget og hovedet blev senere fundet i en skraldespand udenfor lejligheden.

Kvinden skal have haft et on-and-off forhold til afrikaneren de seneste to år. Moderen, Heidi Noel, understreger, at han ikke er far til barnet, som forventedes at blive født den 27. juli. Familien havde planlagt en reception i slutningen af ​​måneden og havde netop sendt invitationer ud.

Holloway blev samme dag anholdt for at have stjålet en cykel, hvorefter han nægtede at oplyse sit navn og var udadreagerende og usamarbejdsvillig, ved blandt andet at forsøge at banke sit hoved mod væggen. Han er tidligere blevet idømt blandt andet to års betinget fængsel for et narko-relateret røveri og kørsel uden kørekort. Han sidder nu varetægtsfængslet mod en kaution på 2 millioner dollars, sigtet for manddrab og overlagt mord med forsæt og sandsynligt forsæt, partering af et menneskelig, a skjule et drab og besiddelse af et stjålet køretøj, og skal møde til et indledende retsmøde d. 24 juni..

På grund af mandens opførsel i anklageskriftet skal han vurderes af en klinisk psykolog for at afgøre, om han er mentalt egnet til at stå for retten.

Politimester Marcus Pulido beskriver drabet som mere end forkasteligt. Han siger, at det er ulækkert og totalt forfærdeligt, og kalder afrikaneren for et barbarisk monster.

Moderen er lettet over, at afrikaneren er blevet sigtet, og håber, at han ikke kan gøre det samme igen mod flere.

Kilder:
Law and Crime
New York Post


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Multikulti eksperimentet “U”.S.A trucker deruda’. Endnu et hoved må vige for smeltediglens avancement.
    Coming soon to a trash can near you!

    Disse dyrs celebre sidestykker bliver naturligvis kreeret og hypet i medierne som stjernegangsterrappere med guldkæderne og take-no-shit bling bling udklædning og affaldsmusik, så flere tanketomme hvide kvinder med deres korrumperede feminitet og folkeforræderiske syge selvret fortsat kan blive draget mod de farlige mørke mænd — hvor et skænderi i et sådant forhold ikke bliver svaret tilbage med en tårefyldt SMS — men med et afhugget hoved i skraldespanden.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //