ADL har forbindelse til terrororganisation

VENSTREEKSTREMISME: Ifølge afsløringer har en ADL-ansat tætte forbindelser med den venstreorienterede organisation American Iron Front, som taler for brug af kemiske og biologiske våben mod deres politiske modstandere.

Jødisk ekstremisme. Foto: Matthewfisher09, CC BY-SA 4.0/IronPiedmont1996, CC BY-SA 4.0, via Wikimedia Commons.

John Zack Ortiz (24) er koordinator for ADL Central Pacific og har ifølge afsløringer fungeret som en “forbindelse” mellem den jødiske lobbyorganisation Anti-Defamation League (ADL) og venstreorienterede American Iron Front (AIF), som opfordrer til drab på deres politiske modstandere.

Ortiz har brugt sin position inden for grupperne til at sende information begge veje og dermed holde AIF opdateret om den nyeste ADL-efterretning, som gruppen derefter har brugt til at chikanere deres politiske modstandere, rapporterer National File.

American Iron Front er opkaldt efter en voldelig venstreorienteret gruppe fra 1930’erne, kendt som Iron Front. Den oprindelige Iron Front blev oprettet for at militært støtte den fortsatte eksistens af det dekadente Weimar-Tyskland, både gennem terrorisme og politisk aktivisme.

I lighed med jødiske Antifa (opkaldt efter en voldelig jødisk venstreorienteret gruppe fra 1930’erne) har AIF produceret plakater (American Iron Front of Jewish Americans), der refererer til deres ideologiske og etniske rødder.

Foto: Skærmbillede National File.

AIF har flere gange opfordret til vold og drab på politiske modstandere, herunder i chatgrupper argumenteret for brugen af QuickLime, et kemisk våben kendt for at forårsage grusomme forbrændinger og blinde dem, det kommer i kontakt med. Der skulle også være blevet diskuteret drab på Michael Knowles fra Daily Wire, rapporterer National File.

Oprindeligt publiceret på Frihetskamp.net


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //