»Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told«

DOKUMENTAR: I dagens anledning tipper Nordfront her om filmen »Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told« – en film som giver et andet billede af Adolf Hitler, Det Tredje Rige og Anden Verdenskrig.

»Adolf Hitler: The Greatest Story Never Told« er lavet af Dennis Wise, som siden 2011 har lagt hjerte og sjæl i denne dokumentar, som endelig lå færdig i slutningen af 2013.

Dokumentaren præsenterer et faktabaseret billede af en af tidens absolut største ledere, Det Tredje Rige og Anden Verdenskrig. Den har en spilletid på over seks timer og er inddelt i 25 afsnit. Filmen kan ses HER, men er også tilgængelig som DVD HER.

Alternativt kan dokumentaren ses på Archive.org.

Se første afsnit nedenfor:

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det er en god serie selvom de går en smule retardo med jøde- og negersoldater

 • Kristian Niss says:

  Jeg fik aldrig set den færdig. Tror jeg fik set omkring 3½ time af den, men den er meget fin. Især hvis man har købt sin folkeskolelærers version af Hitler.

  Lad være med at stole på et medie som for længst har forladt ægte journalistik. Se filmen.

 • Godt at den er på Nordfront nu. Den bedste dokumentar omkring Hitler. Og fordi han fortæller om at der kæmpede 50.000 jøder og nogle sorte i Nordafrika viser bare hvor meget de har løjet om anden verdenskrig og Adolf Hitler.

 • Jeg mener der kæmpede op til 50.000 jøder i den tyske hær viser at hele Holocaust historien ikke hænger sammen.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //