Aktion imod Sønderborg Pride

AKTIVISME: Aktivister fra Rede 1 har igen i år opsat propaganda imod homolobbyens indtog i Sønderjylland i form af Sønderborg Pride.

En gruppe aktivister fra Rede 1 var i aftes samlet i Sønderborg for at opsætte plakater og klistermærker med budskabet om at bekæmpe Priden og i stedet bevare de to biologske køn samt de traditionelle og naturlige kønsroller.

Den planlagte Pride-rute var på forhånd blevet undersøgt og gruppen begav sig afsted på ruten, hvor det medbragte materiale blev opsat på lygtepæle og byens flader, som så mange gange før.

Heriblandt blev der opsat nogle ubehagelige sandheder og statistikker omkring homoseksuelle og deres perverterede livsstil såsom homoseksuelles massive overrepræsentation indenfor pædofili.

Flere timer senere og efter at have opsat en større mængde tryksager, der bestemt ikke har været til at overse, begav aktivisterne sig hjemad. Tilfredse efter en veludført aktion.

Ikke første gang

Det er dog ikke første gang, at Modstandsbevægelsens aktivister har aktioneret imod Sønderborg Pride. Det gjorde de også sidste år – dog med et andet slutresultat.

Under sidste års aktion overtændte Sønderborg Politi og sendte politikredsen og nabo-politikredse ud i en pinlig affære med overdreven magtmisbrug og et stort spild af ressourcer. Aktionen forløb ligesom denne, men endte med at en patruljevogn overraskede aktivisterne og begav sig i snak med gruppen. Først var det én bil. Så to. Og i alt fem patruljevogne ankom til Søndre Landevej for at mandsopdække aktivisterne.

Alle blev anholdt på stedet, sigtet for hærværk og brud på racismeparagraffen. Én efter en blev de fem iført håndjern med hænderne bag ryggen og ført til Sønderborg politistation af de 5 patruljevogne. Her blev de fem anbragt i hver deres celle uden at vide hvor længe de skulle sidde der. Alle regnede med, at det nok ville dreje sig om et par timer.

Timerne gik i de fem ud af seks celler på stationen, som nu var optaget af aktivister med tryksager, og gennem de tykke mure kunne høres hvordan stressniveauet steg på politistationen som følge af den igangværende mentale overreaktion. Faktisk kunne høres ret meget fra nogle af cellerne og for de af aktivisterne som var opbevaret på stationens første sal, var det tydeligt at Sønderborg Politi nu kaldte ekstra mandskab på arbejde, med nattillæg og det hele, for at passe på de fem aktivister og granske deres tryksager.

Du kan læse meget mere om sidste års pinlige affære fra Sønderborg Politi her.

Se udvalgte billeder fra aktionen nedenfor:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hahaha, fedt i kom tilbage

  • Joakim Johansen says:

    Godt arbejde!

  • ikke nok med at det var god aktivisme om et vigtigt emne, så er det også vigtigt, at i viser, at i ikke kan skræmmes af systemet. Skide godt!

  • Smukt…. Gør sku en stolt af at være dansker..


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //