Alle sympatisører ønskes varmt velkommen til Nordendagene

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Gå ikke glip af Nordendagene den 14. august.

Den 14. august afholdes dette års udgave af nordendagene, som er en traditionel og familievenlig begivenhed i regi af Den Nordiske Modstandsbevægelse. I år afholdes nordendagene i Mälardalen, Sverige, og alle nationalsindede mænd og kvinder, uanset organisatorisk tilknytning (eller mangel på dem), bydes varmt velkommen med deres familier.

Som sædvanligt arrangeres en femkamp, ​​hvor årets nordmand vælges. Du kan enten deltage selv for at prøve at vinde titlen eller være til stede som publikum for at juble. Der vil også være et marked, taler og en trubaduraften samt aktiviteter for børn. Vi lover en begivenhed i folkefællesskabets tegn, som du aldrig vil glemme!

Registrering er bindende og finder sted via e-mail til [email protected] senest 7. august. Indgangen er gratis for danskere, men vi opfordre til, at man betaler det samme som vores svenske kammerater, hvilket er 250 DKK eller 300 SEK for voksne i kontant. Under arrangementer vil vi sørge for måltider til hele dagen. Muligheder for overnatning i telte er tilgængelige.

Hvis du vil deltage i konkurrencen Årets Nordmand, skal det fremgå af din registrering, og det anbefales også, at du medbringer skiftetøj, træningstøj og tandbeskyttelse.

Ydereligere informationer om adresse med mere kommer på et senere tidspunkt til dem, som tilmelder sig.

Hvis du kender nogen fra modstandsbevægelsen i Danmark, kan du med fordel tage kontakt til dem, og undersøge muligheder for transport. Hvis du ikke kender nogen fra modstandsbevægelsen i Danmark, men gerne vil deltage opfordre vi dig til at tilmelde dig som beskrevet ovenfor, og derefter sende en email til [email protected] med dine kontaktinformationer, så vil vi forsøge at arrangere transport.

Afslutningsvist publicerer vi nedenfor to film fra Nordendagene 2020:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Roy Vey says:

    Håper å se mange dansker på Nordendagene. o/


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //