Auschwitz-dag: Danmarks officielle mindedag for »Holocaust«

AUSCHWITZ-DAG: I dag d. 27. januar er det Danmarks officielle mindedag for »Holocaust«. Det er bare meget vigtigt at huske på én ting: »Holocaust« er fup.

Birkenau museum. Foto: pzk net, CC BY 3.0

Hele løgnen om at »6 millioner jøder døde«, er blevet det moralske fundamentet til den neoliberale zionistiske verdensorden, vi lever under i dag.

Og som sagt, så er det løgn.

Et af de vigtigste beviser for at »Holocaust« skete, er vidnesbyrdet fra Rudolf Höss under Nürnbergprocessen.

Historikere og revisionister, som har vovet at udfordre den officielle historieskrivning, har flere gange op gennem årene vist, at oplysningerne som Höss gav, er fuldstændig ulogiske. Det meste slående argument bygger på simpel matematik. Under Nürnbergprocessen sagde Höss, at han, på ordre fra Heinrich Himler og indirekte fra Adolf Hitler, tog livet af 3 millioner mennesker, hvoraf 2,5 millioner blev myrdet i Auschwitz.

Dette blev brugt som bevis for, at »Holocaust« virkelig fandt sted, og er et af de stærkeste argumenter i »Holocaust«-myten. I dag er det officielle dødstal fra Auschwitz interessant nok kun 1.1 millioner mennesker. Hvem er det som lyver, og hvordan kan 2 millioner mennesker bare forsvinde, hvis nu Rudolf Höss’ vidnesbyrd skal regnes for at være afgørende?

Dette kan du læse fra jøderne selv på Jewishvirtuallibrary . Her skriver de interessant nok også, at dødstallet var 4.1 millioner mennesker i Auschwitz , og at dette var et uimodsigeligt faktum, som alle der havde den mindste tvivl om, blev kaldt for en »antisemite, neo-nazi skinhead«. Men da Leuchterreporten udkom i 1988 skete der en re-evaluering, så dødstallet faldt til 1.1 millioner i stedet. Trods dette er dødstallet for »Holocaust« stadig 6 millioner jøder.

Dette er selvfølgelig langt fra den eneste løgn. Der fandtes ikke engang gaskamre, som blev anvendt til at dræbe mennesker! Hvis du vil have en detaljeret gennemgang af, hvorfor »Holocaust« er fup, så se denne video.

Men, hvorfor er det vigtigt, at »Holocaust« er en stor, fed, klam løgn?

Et skræmmende eksempel

Argumenter som Modstandsbevægelsens medlemmer ofte hører, når folket møder os på gaden er; »hvad med de 6.000.000 jøder?« og »jeg så selv i Schindlers Liste at…«, når folk vil forklare, hvorfor de måtte have noget imod at standse masseindvandringen og kæmpe for deres eget folk.

Dette er et skræmmende eksempel på Hollywoods succes med at hjernevaske mennesker, og hvor effektivt »Holocaust«-fupnummeret kan trække tæppet væk under nordeuropæernes selvbevarelsesdrift.

Der findes åbenbart masser af mennesker, som ukritisk former deres verdensbillede ud fra Hollywoodfilm.

Det vil være interessant at se disse mennesker bruge en formiddag på at sætte sig ind i de revisionistiske argumenter, og måske se deres reaktion, når de læser om at de senere ændrede »gaskamre« i Auschwitz mangler spor efter den gas, som påståeligt skulle have været anvendt.

Eller se deres ansigtsudtryk når det går op for dem, at nummeret 6.000.000 (døde jøder) udspringer af en religiøs profeti, som fortæller om at jødernes hjemland skal oprettes.

Schindlers Liste baseres desuden, som mange af Nordfronts læsere allerede ved, på en roman i kategorien fiktion.

»Holocaust«-fupnummeret knuses — et nyt verdensbillede skabes

At Granskning Sverige (et svensk alternativ medie) for nogle år siden valgte, at referere til den tyske kemiker Germar Rudolfs bog Lectures on the Holocaust, i hvilken forfatteren saver »Holocaust«-fupnummeret over ved anklerne, er et af mange tegn på, at det går i den rigtige retning, og at de som vågner op og sætter spørgsmålstegn ved masseindvandringen, endda begynder at stille spørgsmålstegn ved andre »sandheder«.

Når masseindvandringskritikere begynder at omforme deres verdensbillede tror jeg endda, at det for mange føder en skepsis mod, at hvide skal føre endeløse krige mod Israels fjender i Mellemøsten.

Storfinansen, masseindvandringen, »Holocaust«, krigene i Mellemøsten: det hele hænger sammen for de som vil tage sig tiden til at forstå disse emner.

Andre har måske andre indgangsvinkler til det, som leder til den samme opvågning og erkendelse af den kraft, som ligger bag så meget lidelse i Norden, Europa og store dele af verden.

»Holocaust« bliver altid anvendt som et ideologisk våben mod europæerens selvbevarelsesdrift, og for at legitimere terroristbasen Israel. Alle former for hvid selvbevarelsesdrift siges endda, at lede til en ny »Holocaust«, et typisk kulturmarxistisk argument.

Derfor er det fuldstændig nødvendigt, gang på gang, at angribe og nedbryde dette uforskammede fupnummer, indtil det klinger lige så falsk, som at vand løber op ad bakken. Der er ingen vej uden om dette.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • noel khamo says:

  Holocaust fra år 2000

 • noel khamo says:

  you was elimate. (holocaust)

  hvad men ville være idag


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //