Berlingske afsløret: Bruger venstreekstremistiske Redox som kilde

LØGNEPRESSEN: En af løgnepressens helt store aktører er blevet afsløret i at søge tvivlsomme oplysninger hos det venstreekstremistiske medie Redox.

En af løgnepressens helt store aktører er blevet afsløret i at benytte tvivlsomme oplysninger fra det venstreekstremistiske medie Redox. Berlingske benytter sig af en såkaldt “gravergruppe”, som “graver” særlige historier frem til læserne.

Den højt skattede journalist, Line Holm, fra denne gruppe hos Berlingske er afsløret i at søge oplysninger hos den blodrøde, kriminelle organisation Redox i forbindelsen med dækningen af Rasmus Paludan under folketingsvalget.

Hvad er Redox?

Redox består af en gruppe radikaliserede personer fra den yderste venstrefløj, som ligesom Berlingske opfatter sig selv som et “medie”. Redox er ved flere lejligheder dømt og afsløret som en kriminel organisation.

Redox’s såkaldte “research” er blevet afsløret som ulovlig hacking og overvågning af mindst 6000 danskere. Fire mænd med nær tilknytning til Redox blev idømt fængselsstraffe for deres ulovligheder i 2013. Herunder lederen af AFA og antageligvis “journalist” hos Redox  – Andreas Rasmussen.

Lederen af AFA, Andreas Rasmussen.

En af de dømte Redox-folk, som Berlingske bruger som kilde, blev dømt for grov vold ved samme lejlighed. Han havde medvirket til et gruppeoverfald på tre personer, der blev overdænget med spark og slag med flasker.

En anden fra Redox-gruppen blev dømt for våbenbesiddelse. Politiet anholdt en af de hadske Redox-folk, mens han overvågede en privat bolig syd for København. Og faktisk opfattede politiet sagen mod Redox som en terrorsag i en længere periode.

Dette er blot et udsnit af den venstreradikaliserede kriminalitet og metoderne omkring Redox. Det er denne personkreds, som Berlingske’s prisbelønnede journalister får en del af deres information fra.

Berlingske får 17.500.000,00 kroner i statsstøtte fra danskerne i 2019.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det kan ikke komme bag på nogen, der har bare en smule omtanke, at systemet og de røde overlapper.

 • Herman von Snaps says:

  Man får det helt dårligt. Tænk sig at opbygge et liv rundt om sådan en kreds. Jeg vil meget hellere leve sparsomt, end at sælge ud af mig selv på den måde.

  Det er lidt ligemeget hvad de her mennesker opnår af materielle goder. De bidrager til destruktionen, af hvad deres forfædre skabte. Lige undetagen (((I ved hvem))) Men (((de))) kender ikke til andet ”arbejde” end tastatur pudser og talmudiske fortællinger.

  Dem der villigt vil ødelægge vores samfund, så de selv kan få materielle goder, ja de har ligepræcis kun det her liv. Alt før dem og alt efter dem, kan kun finde den dybeste afsky i deres ageren.

  Det kan ikke engang den mest fin-pudsede shekel retfærdigøre.

 • Kim Nielsen says:

  Reredox Medkraft (https://www.facebook.com/pages/category/Media-News-Company/Reredox-Medkraft-1801429560112420/) har også tidligere afsløret hvordan Berlinske fotografen Asger Ladefoged går rundt sammen med voldsanstifteren Simon Bünger og planlægger overfald på danskere.

 • Kim Nielsen says:

  Reredox Medkraft: “Der var også flere ansigter fra Berlingske tilstede, som samtalede lidt med Simon på turen. Asger ladefoged er ansat som fotograf for Berlingske. At være borgerlig, samt forfølge os helt ned til perronen, mens politiet holder dem tilbage, harmonerer egentlig ikke med dét avisen står for. Man kan undrer om der er et samarbejde imellem fotograferne… “

 • Selvom man ikke er enig med Redox generelt, så kan deres historie jo sagtens være sand, og at nogen vil forsvare pædofili forstår jeg slet ikke. Jeres forsvar for Rasmus Paludan får da hele jeres ideologi til at sejle.

  • Zionisten Paludan egne optagelser. Fælles fjende gør ikke en zionist til en man skal samarbejde med: https://youtu.be/s11K6kSpLS0

  • Vi forsvarer ikke Rasmus Paludan, det fremgår ingen steder. Pointen er, at Berlingske bruger Redox som kilde. Så vores ideologi sejler altså ikke, tværtimod, hvis der er noget her der sejler er det din opfattelsesevne.

   • Så er det da virkeligt dumt at bruge en artikel om pædofili og Rasmus til den point, men dit personangreb tilsidst tyder da også på at du ingen argumenter har.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //