BitChute banlyser Den Nordiske Modstandsbevægelse

CENSUR: Video-hjemmesiden, der brander sig selv som en ytringsfrihedsplatform, BitChute har lukket Nordic Resistance Movement’s konto og et stort antal andre videoer af bevægelsen.

BitChute har forbudt Den Nordiske Modstandsbevægelses officielle kanal , NRM-radiokanalen – og har slettet et stort antal videoer med Modstandsbevægelsen uploadet af andre brugere – i noget der ser ud til at være en massebølge af censur.

Ytringsfrihedsplatformen erstattede Nordic Resistance Movement’s konto med følgende besked torsdag:

Oversat til dansk:

Din kanal er blevet blokeret for at overtræde BitChute-retningslinjerne. En e-mail blev sendt til din registrerede e-mail-adresse med en redegørelse for begrundelsen bag denne beslutning. Hvis du ikke har modtaget den eller ønsker at appellere afgørelsen, bedes du kontakte os.

På trods af denne påstand er der imidlertid ikke modtaget nogen e-mails til vores registrerede e-mail-adresse fra BitChute. Derudover blev der ikke modtaget nogen advarsler eller meddelelser om vores videoer af Modstandsbevægelsen fra BitChute før forbuddet.

Dette er ikke den første gang BitChute censurerer legitimt indhold på sit websted. For nylig blokerede BitChute en række populære kanaler i forskellige lande og tvang brugerne til at bruge en VPN for at se dem. Censuren fulgte BitChutes erklæring i juli, hvor de “opfordrede organisationer som Hope Not Hate” (en britisk-baseret “anti-racistisk” organisation) til “at hjælpe dem med at forbedre deres processer”.

For at fortsætte med at følge vores videoindhold, bedes du abonnere på os på Odysee:

Nordic Resistance Movement

Du kan også finde vores radiokanaler på Odysee:

Leadership Perspective
Nordic Frontier
Aristogenesis


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • In the USA there is talk about the states seceding.
    This website is from Denmark, https://vikinglifeblog.wordpress.com/ , in English, and the article is: “Supreme Court REJECTS Texas Lawsuit, GOP Declares Red States Should SECEDE From the Union.”

    Jeffrey Daugherty made a video about seceding: https://youtu.be/Ql4LRSAz4ys?t=357 , “US CIVIL WAR & SCOTUS DEBACLE: WHAT WAR BETWEEN RED/BLUE MIGHT LOOK LIKE.”


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //