Black Lives Matter-frontperson smelter sammen i radioen

BLACK LIVES MATTER: I et usammenhængende interview på Radio4 kalder Black Lives Matter DK’s frontperson, Bwalya Sørensen, deres ulovlige pengeindsamling for civil ulydighed, inden værten må skrue ned for hendes forbindelse for at få et ord indført.

I kom det frem, at Black Lives Matter Denmarks pengeindsamling på Mobilepay strider mod dansk lov, siden den ikke er registreret i Indsamlingsnævnet.

I et interview på Radio4 kalder Bwalya Sørensen, der er talsperson for den danske bevægelse, ulovligheden for ‘civil ulydighed’ og fortæller, at hun har vidst det hele vejen igennem forløbet.

Gennem en telefonforbindelse fortæller hun, at der har været behov for at samle penge ind, fordi den store demonstration i København i sig selv kostede 40.000 kroner. På baggrund af den manglende registrering, og dermed manglende regnskab, kan dette ikke bekræftes.

Blev kontaktet i mandags
Ifølge en aktindsigt, som Radio4 er i besiddelse af, har Indsamlingsnævnet mandag sendt Black Lives Matter Denmark et brev. I brevet står der, at Bwalya Sørensen skal sørge for at registrere indsamlingen inden 22. juni for at undgå en anmeldelse.

‘Alle aviser fortæller mig om et brev, som jeg ikke har fået’, siger Bwalya Sørensen og fortæller, at Black Lives Matter Denmark har haft en stalker, der engang var i Go’Morgen Danmark, og som har spredt al informationen til aviserne.

‘Jeg kan ikke svare på noget, som aviserne fortæller mig, hvis jeg ikke har set brevet. Jeg undrer mig over, at det er en dansk institution, – hvis det er sandt, og det tror jeg ikke det er – der sender alt det her til alle aviser’, siger hun.

‘Men når det er sådan ‘so be it’. Så tager jeg konsekvenserne med oprejst pande’, kan man høre afrikanerkvinden sige, hvis man lytter godt efter, sige til værten.

Radiovært må skrue op og ned
Allerede fra starten af interviewet skruer værten ned for Bwalya Sørensens forbindelse for at stille hende spørgsmål, der vedrører indsamlingens manglende registrering, men Bwalya Sørensen hæver blot stemmen, og anklager værten for at skifte fokus.

Gennem interviewet beder værten flere gange om lov til at stille spørgsmål. Bwalya Sørensen mener, at hun har svaret, og værten må skrue ned og spørger igen.

Det resulterer i et interview, hvor man skal holde tungen lige i munden for at følge med.

Kilde:
Ekstra Bladet


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Det lykkedes mig seriøst kun at holde 34 sekunder, så måtte jeg stoppe. Allerede efter de første par ord fra psyko(gigant)pat kvinden, måtte jeg bide tænderne sammen. Hendes stemme kan jo bruges som biologisk våben! Ikke så meget INDHOLDET i hendes verbale opkast — men selve LYDEN af hendes stemme, får Tintins Bianca Castafiore til at lyde som en forskræmt lille mus, i forhold til. Man fornemmer nærmest stykker af Kentucky Fried Chicken ryger med op, når Bwadrwa taler…

 • SorteSlyngel says:

  Du har så evigt ret.

 • Krautling says:

  Det er så fedt. Gid hun må være deres talsperson for evigt. Jo mere hun chimper ud, desto bedre, fordi så kan folk få negerens sande ansigt at se, i stedet for sådan en slesk type, som narrer alle. Hun narrer ingen.

 • Dissident Daisy says:

  Wakanda coming to a neighborhood near us all :/

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Vi bliver nødt til at have Kirsten Birgit Schiøtz Kretz Hørsholm og Bwayla Sørensen i ringen.

 • Dissident Daisy says:

  Episk idé !!!

 • @Krautling
  tror du ikke, at Mrs. Bwabse blot bruges som våben for disse kræfter, der søger mere kaos og tumult i vores samfund?
  Jeg mener, jeg ku’ ikke være mere ligeglad med dette stykke menneskelige affald, men det er liiiiidt mistænksomt så ekstremt meget medietid denne negerkone får… Hun burde da være vappet ud af landet for længe, længe siden for hendes deciderede racistiske udtalelser — hvorfor er hun ikke det? Er det fordi hun skal bruges som middel til at opnå kaoset LIGE FØR vores stats nedbrydning?

  • Mikkel Pedersen says:

   Jeg tror hun er et kvapset tilfældig tilfælde. Hvis hendes rolle var et værktøj til negerkaos, vil jeg tro, at dukkeførerne havde valgt en bedre agitator – en der virkelig kunne levere medrivende taler – ikke denne maniodepressive kogekone.

   • Asbjørn Nielsen says:

    Det kræver, at de kan finde en sådan person, hvilket jeg tvivler på, at de kan. Jeg tror denne flodhest er det bedste de har kunne finde blandt sorte i Danmark.

 • Der er ikke nogen dødelige, der vil stille sig op imod den her ork. Ydmyghed er en dyd.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //