Blitz-demonstration i Århus

AKTIVISME: Modstandsbevægelsen gennemførte en blitz-demonstration i hjertet af Århus med taler og flyvebladsuddeling.

Modstandsbevægelsen gennemførte i weekenden en blitz-demonstration med taler flere steder i Århus centrum. Talerne blev holdt på Store Torv, Bispetorvet og på Badstuegade, hvor folket i de travle gader kunne høre de ubekvemmelige sandheder om degraderingen af Århus fra en stolt hvid by til en løbegård for arabiske og afrikanske bander og deres hærgen og kriminalitet, som strømmer fra forstæderne Brabrand og Gellerup, og den internationale LGBT-betændelse, som vokser i Århus såvel som i enhver anden vestlig storby.

Mens talerne blev holdt uddelte aktivister flyveblade til forbipasserende og flere fik en god snak om masseindvandring og Modstandsbevægelsens vision om at forene de nordiske lande til én nationalsocialistisk stat.

Hele blitz-demonstrationen, som varede i næsten 2 timer, forløb uden problemer. Politiet besøgte kortvarigt aktionen, men havde ikke til hensigt at standse den, ligesom hverken racefremmede eller AFA blandede sig.

Uddrag af talen

Århus har eksisteret som by siden 900-tallet under navnet Aros. Aros betyder »åens udløb«, men aldrig mente vore forfædre, at åens udløb i 2022 skulle blive forstået som globalismens kloakrør.

Folkets vande var i vikingetiden rene og livgivende, og Århus fik navn efter åens udløb som en hyldest til naturens renhed og vitalitet. Men Kloakvandet stiger i disse år i Århus – fra steder som Gellerup og Brabrand ligesom det er tilfældet i alle Nordens byer.

Grundlæggeren af Aros forudså eller ønskede aldrig, at denne prægtige by skulle overrendes af menneskehedens mest forfaldende, dekadente og rådne.

Århus, som Danmark, skulle være fyrtårne for hvid moral og hvid identitet. Nu er Århus som Danmark og hele Norden blevet degraderet til løbegårde for mellemøstlige indtrængere og perverse minoriteter.

For kun nogle måneder siden blev der i vikingernes by afholdt Homo-pride, mens andelen af racefremmede i byen voksede og voksede.

Spørg jer selv om byens grundlæggere og vore forfædre levede og døde for, at de perverse skulle erobre byens rum og normalisere skammens seksualitet mens Mellemøstens sjakaler langsomt men sikkert erobrede forstæderne.

Er det længe siden i hørte om racefremmede fra Brabrand,som solgte narko til vores børn?
Er det længe siden i hørte om racefremmede vanvidsbilister som invaliderede politibetjente?
Er det længe siden i erfarede homolobbyens normalisering af LGBT?

Er det længe siden Danmark mistede et sundt erhverv da demokraturet aflivede minkbranchen?
Er det længe siden demokraturet solgte ud af dansk arveguld da de solgte vaccinefabrikken?
Er det længe siden vi hørte om døde danske soldater i uhellige krige for NATO og USA?

Har I vænnet jer til renteslaveriet?
Har i vænnet jer til 13 parlamentariske partier som intet får udrettet fordi de konstant bukker sig mod hinanden
Har i vænnet jer til at din historie og identitet må vige for de krænkede?
Har i vænnet jeg til at omgås afrikanere og arabere – og er i afklaret med at jeres sønner og døtre gør det samme og at statistikkerne fortæller det klare sprog om, at hvide drenge bliver banket og røvet og hvide døtre bliver truet og voldtaget af befolkningerne ude i Brabrand og Gellerup.

Alle disse ting er forbundet, og det politiske system som hver 4. år forsøger at høste din stemme – er problemet.

Ingen stemte for de skyhøje renter.
Ingen stemte for udskamningen af hvid identitet.
Ingen stemte for at importere hundredetusindes af racefremmede til vore lande.
Ingen stemte om at ofre danske soldater i ulovlige krige for globalismen.
Ligesom ingen stemte om at nedlægge minkerhvervet,salget af vaccinefabrikken eller den statssanktionerede normalisering af LGBT.

Den Nordiske Modstandsbevægelse siger: Systemet som former samfundet og opdrager folket er defekt!

 

Se video fra aktionen nedenfor:


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • I gør det pisse godt!

 • Fantastisk arbejde!
  Flot tale, smuk video og fed aktion!

  Fortsæt det fantastiske arbejde!

 • Ja ja, jeg ville heller ikke anbefale andre om at blive udannet indenfor politiet. De der vælger uddannelsen indenfor politiet har selv valgt det, og politiet er eller har haft indflydelse på landets love mod befolkningen. Korrekt at de racefremmede er ligeså villig til at lade landets love følge deres intellekt, frem for at betale prisen. Et nemt og billig retsvæsen.
  Jeg er ikke tilhænger af politiet. Og, nægter at arbejde for dem eller med dem. Jeg har været i kamp mellem politiet og de racefremmede og nogle ganske få danskere. Jeg stod og formanede sammen med en masser andre om at de racefremmede skulle opfører sig ordenligt, og lade politiet gøre deres arbejde. De såkaldte danskere fik en lorte behandling af politiet, og det ville vi ikke finde os i.

  At, jeg så har lavet noget for og med politiet ved siden af, gør kun komikken bedre end bedre stillet.

  Hit the Road Jack, and dont you come back…..så sprælske 🥳

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Bedste video jeg har set fra Den Nordiske Modstandsbevægelse indtil videre. I har fat i noget. Bliv ved.

 • Gunnar Ranhed says:

  Meget bra!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //