Bliv en deltager i livet!

OPFORDRING: Aktivist Cedric Höglund har lyttet til talen »The Gift of Life« af Dr. William Pierce og forklarer, hvor vigtigt det er for det nordiske folk at stoppe med at være tilskuere til livet og begynde at tage del i det.

Jeg har for nylig set en video, der virkelig satte sig fast i mit sind. Det var en video af Dr. William Pierce, hvor han talte om, hvordan de fleste mennesker ikke lever deres eget liv, men kun er tilskuere til andre menneskers liv.

Dr. William Pierce, der desværre døde i 2002, var i lang tid en førende figur i den nationalistiske bevægelse i Amerika. Han var kendt for sin evne til at forudsige den mere anti-hvide udvikling i samfundet, samt for sin visdom om, hvordan han skal føre kampen. Han var forfatter til to bøger, The Turner Diaries og Hunter, som jeg anbefaler alle nationalsocialister at læse. Selvfølgelig er hans taler også værd at lytte til. For eksempel siger Pierce:

This wonderful gift of life that we have, what does it mean? What is its real value? Is it simply a collection of sensations, of feelings that we get as spectators? I’m sure that for many people that’s what life is. […] The more enjoyable the things they see as spectators, the better their lives are.

Dengang, næsten 20 år siden (og uden tvivl endnu før det), var der mennesker, der ligesom i dag sad klæbet til deres skærme og tv-skærme eller på fodboldstadioner og i biografer. I stedet for at leve deres eget liv, var disse mennesker bare tilskuere til andre menneskers liv, i mange tilfælde til dårlige fiktive tv-figurer. Denne livsstil er ikke forbedret, snarere tværtimod. I dag er flere hvide mennesker tilskuere end nogensinde før. De er ikke bare steget i antal, men kvaliteten af hvad disse tilskuere ser, er også blevet stadig værre.

I dag møder jeg folk, der sidder i flere timer hver dag og forbruger anti-hvide tv-shows på Netflix, idiotiske videoer på YouTube eller andre menneskers billeder af mad på Instagram. Dette er sandsynligvis ikke en midlertidig fase, som gennemleves af mange unge nordiske mennesker i et forsøg på at slå tid hjel, men noget mange lever for. De går på arbejde og tjener penge, blot for at gå hjem og forbruge hvad andre mennesker har opnået og ønsker at opnå, uden nogen tanke om, hvad de selv ønsker at opnå i livet.

Men er dette virkelig mærkeligt? I dagens samfund er nordiske og hvide mennesker generelt ikke eftertragtede, ifølge medierne. Skoler og store virksomheder går hver dag ind for vort folks udskiftning og yderligere dekadence.

Det er ikke underligt, at en hvid mand eller kvinde vælger at følge en andens liv for at undgå at leve deres eget, som efter deres mening ofte ikke har nogen mening. Måske er det bare lettere at være en karakter i en tv-serie eller spil, drømme om en alternativ verden fyldt med lykke og omsorgsfuldt samliv, hvor du kan være helten i stedet for skurken.

Vi i Den Nordiske Modstandsbevægelse kan føle os heldige for, at vi vågnede tidligt op fra indoktrineringen, indså sandheden og fandt mening i kampens liv. Ligesom for Dr. Pierce er vores arbejde at fortsætte kampen, som vi gør ved at vække flere mennesker af den hvide race, og ved at få vort folk til at indse, at de kan være helte i livet og ikke kun i fiktive spil.

Modstandsbevægelsens aktivister er ikke tilskuere; snarere er vi meget aktive deltagere i livet.

At deltage betyder ikke, at du kun gør det, der er nødvendigt for dig selv, men at du foretager handlinger til gavn for vores race, vort folk og menneskeheden generelt. Vær opmærksom på disse aktiviteter og deres indflydelse på fremtiden for den hvide civilisation. Det er tid for resten af ​​det nordiske folk at forlade sidelinjen og begynde at deltage i marchen for vort folks overlevelse og frihed.

Ligesom Dr. Pierce sagde:

For those of us today who do want to participate in life, who want to live significant lives, there is no more significant activity in which to participate than working to assure a healthy future for our people, for our European race. […] Don’t try to be a ‘smart guy’ by continuing to cheer from the sidelines but refusing to join the team and get out on the field. Stand up and become a participant in life! Make of your life a model that people will remember and talk about long after you’re gone. 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Several nordics in a street troupe
  Playing drums with nordic rhythm
  Singing songs about nordic-odinism
  Proud of our nordic race
  Proud of our nordic religion
  Making history for Odin
  Active participants in life

  • “The Vikinghoods”

   Stealing from the decadent rich
   Giving to the pro-nordic groups
   We fight for what is right
   We fight for what is ours
   Become heroes in our nordic race
   The Viking Ship is calling us back
   Odin is calling us back
   Stop the destruction of the nordic race
   Stop the destruction of nordic homeland
   In the name of Odin I will not fail my race
   In the name of Frigga I will not fail my religion
   In the name of Vikinghoods
   I steal from the decadent rich


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //