BLM-leder anklaget for at have stjålet 10 millioner dollar i donationer

BLM: Den tidligere leder af BLM Global Network Foundation stjal donationer for at købe sig et palæ til flere millioner dollar. Nu er den nye BLM-leder også anklaget for at have stjålet 10 millioner dollars i donationer.

BLM-leder Shalomyah Bowers. Foto: redigeret.

Shalomyah Bowers blev den nye leder af Black Lives Matter Global Network Foundation i april, efter at den tidligere leder Patrisse Cullors trådte tilbage, da det blev afsløret, at hun havde stjålet BLM-donationer for at købe sig et palæ til flere millioner dollar. Nu bliver Bowers også sagsøgt for at have stjålet 10 millioner dollars fra donationer, som han omdirigerede til sit konsulentfirma. Retssagen beskylder ham også for at dirigere midler til en ny gruppe kaldet Black Lives Matter Grassroots, Inc., skriver National File.

BLM Grassroots, som hævder at repræsentere BLM-afdelinger i hele USA, blev lanceret i maj sidste år. Det blev grundlagt i Californien af ​​advokat Walter Mosely, som også udarbejdede retssagen mod Bowers, ifølge retspapirer.

»Hr. Bowers besluttede, at han ikke kunne give slip på sin personlige sparegris. I stedet fortsatte han med at forråde offentlighedens tillid ved at berige sig selv og krænke sine pligter. I stedet for at bruge donationerne til deres tilsigtede formål, lagde hr. Bowers disse donationer i sin egen kasse og tog bevidst kalkulerede skridt for at forhindre, at de samme ressourcer blev brugt af BLM til bevægelsens arbejde«, hedder det i retssagen.

Bowers har afvist beskyldningerne og hævder, at en gruppe utilfredse aktivister, ledet af Melina Abdullah, forsøger at vride magten væk fra fondens nuværende bestyrelse. Abdullah, som er medstifter af BLM Los Angeles, købte i øvrigt sammen med Patrisse Cullors og Marina Garza et luksushus i det sydlige Californien for næsten 6 millioner dollars ved at bruge donationspenge.

 

Læs retsdokumentet nedenfor:


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  Sheeeeeittt!!!!

 • Søren kam says:

  Han har vel lige fået et par gode fif til hvordan man stjæler folks penge af hans jødiske venner

 • Skal man være jøde for at gøre det. Jeg troede Afrikaneren havde det med fra fødslen. En afrikaner eller en afro eller en BLM 👁‍🗨 kan noget med fantasien, og der sættes ingen grænser eller gør der….


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //