Borgerlige opinionsdannere sætter fokus på politivolden i Kungälv

SVERIGE: Indvandringskritiske borgere har rette blikket mod politiets vold mod demonstranter i Kungälv.

Den borgerlige og indvandringskritiske Facebook-side Politikfakta – som har over 88.000 følgere – har rettet blikket mod politiets vanvittige vold mod demonstranter i Kungälv.

Facebook-siden har delt filmen, hvor en aktivist bliver kørt over af en politibus. Politikfakta funderer over hvilken reaktion fra etablissementet – som godt kan udtrykke kritik mod politimagten når den agere mod ikke-hvide – overgrebet vil få. De stiller desuden spørgsmålet, om hvilken anden samfundsgruppe ville have tålt en sådan behandling som anarkotyraniets håndlangere udøver mod anderledestænkende i Norden.

Indlægget er oversvømmet af svenskere forfærdede over politiets opførsel. Mange siger, at ordensmagten i stedet for at chikanere og mishandle anderledestænkende burde være hårdere over for kriminelle indvandrere.

Nogle af de mest ‘likede’ kommentarer følger her:

 • «Hvorfor er politiet ikke så hårde i Rinkeby?»
 • «Er hudfarven lys og opførslen ikke voldsom, så kan politiet være rigtig hård som det ses… Med mørk hudfarve og ingen respekt for kvindelige betjente, så er der kaffe og boller.»
 • «Jeg forudsætter at han anmelder politiet, sådan bør det ikke være. Først kørt over, og som tak for det, armen næsten vredet af led. Ikke at jeg bryder mig om NMR, men det har jo faktisk ret til at demonstrere.»
 • «Nu er vores politimænd dygtige når man ikke gør modstand! 😡 vis den styrke når det gælder kriminelle.»

Kilde:
Nordfront


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Peter says:

  Havde det været en perle, var Nørrebro endnu engang blevet futtet af og alle politikerne var løbet om kap for at være de første til at fordømme det og smide lovforslag på bordet for at forhindre lignende hændelser i fremtiden. BOT BOT.

 • Hævneren says:

  De beder jo selv om, at folk går i regulær krig mod dem.

 • Politiet har mange opgaver og hvis man antager de handler udfra enslydende forholdsordre begår man en fejl. Jeg har oplevet bla ved en demonstration, hvor vi var rolige og på vej ind i vores bus, at en tydelig oprevet civilbetjent fare ind i mængden og slår en af vores piger i ansigtet flere gang og folk slår selvklart løs på ham og råber og skriger indtil han flåes væk af de uniformerede betjænte med ordne så det nok med dig. Pressen fik deres billed af vrede skinheads i kamp med politiet. Ligeledes set dem bevist lade 50+ maskerede afa’er komme uhindret forbi deres kæde præcist som vores hoved taler skulle i gang med sin tale. Samtidig dykkede deres helikopter ned så budskabet blev overdøvet. Men det jo nok noget I har talrige eksempler på.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //