Britisk militær elite-afdeling skal bekæmpe vaccineskeptikere

COVID-1984: Den britiske efterretnings- og psy-ops-afdeling British Army’s Information Warfare Unit har sat gang i arbejdet med at modvirke vaccine-modstandere relateret til Covid-19 i Storbritannien.

Foto: YouTube.

Den britiske efterretnings- og psy-ops-afdeling, British Army’s Information Warfare Unit, er begyndt at arbejde for at modarbejde vaccinemodstandere, relateret til Covid-19, i Storbritannien. Ifølge britiske medier har operationen været aktiv i længere tid, primært på internettet, hvor afdelingen overvåger, analyserer og modarbejder det, de definerer som et udtryk for vaccineskepsis.

British Army’s Information Warfare Unit blev oprettet i 2010 og er en del af den britiske hærs «77th Brigade», en division, der ofte arbejder med psykologisk krigsførelse, psy-ops (defineret som: «Psykologisk krigsførelse er brugen af ​​propaganda og andre psykologisk værktøjer for at påvirke fjendens meninger, følelser, holdninger og adfærd, så denne understøtter egen nations interesser i krigssituationer og/eller i fredstid.»)

En repræsentant for de britiske myndigheder udtalte for nylig: «Når vi kommer tættere på en vaccine, vil vi arbejde tæt sammen med sociale medier og andre organisationer for at forebygge og slå ned på alle former tilløb til anti-vaccination og hellere fremlægge autoritative kilder til information.» Dette vil derefter omfatte militære og civile organisationer såsom Tavistock Institute.

En kuriositet omkring denne sag er det faktum, at i mange europæiske byer har apolitiske og fredelige demonstrationer mod nedlukning og de mest indgribende smittetiltag, blevet angrebet af venstreorienterede ekstremister og Antifa. Det er således uden tvivl, at disse sidstnævnte grupper fungerer som stormtropper for Systemet, som ser en trussel mod dets magtmonopol, eller en revne i deres narrativ. Højst sandsynligt er disse stormtropper selv «ofre» for infiltration og manipulation af disse militære afdelinger.

Kilder:
Zerohedge
Frihetskamp.net


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //