Dagens video: 40 spørgsmål og svar vedrørende »holocaust«

DAGENS VIDEO: Nordfront bringer her dagens video.

Opdatering: Videoen kan også ses her.

Nordfront gør opmærksom på, at ikke al indhold i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionens holdninger.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • God video

 • Video kan ikke afspilles? Jeg så den i går, og den stoppede halvt igennem. Kan NF lægge alternativ URL ind, når disse fremragende ‘dagens video’ artikler postes?

  Nogle gange slettes videoer, og hvis man ikke har originaltitlen, kan det være svært at finde den igen.
  Vedr. denne video, fandt jeg:
  https://brandnewtube.com/v/9t2TAp

  Ku’ i øvrigt være fedt med danske undertekster til alle disse videoer, så alle i boomer generationen kan lære en ting eller to!
  Tænk hvis DR (I ved, dem danskerne betaler til…) havde en internetafdeling som tilbød disse alternative videoer med undertekster til danskerne.

  Ha. Ha.

 • Generalen says:

  I modsætning til dig kan boomer generationen forstå engelsk så stop dit nedladende snak om den generation der har bygget Danmark op.

 • Generalen,

  Jeg kan ikke se hvad der er nedladende ved, at bemærke at folk der er født lige efter krigen, har sværere ved at forstå (avanceret) engelsk, end folk der er vokset op med internettet/mobiltelefoner/osv…

  Jeg kan ikke vise disse videoer til nogle ~70 årige, da de ikke 100% forstår alle engelske ord, og så kan indholdet SLET ikke trænge igennem den kognitive dissonans/blokering, de sidder med. Folk står HELT AF, hvis man hentyder at DK måske mere blev BESAT i ’45 end befriet…

  Jeg kan godt se, at “boomer” ordet, er et ladet ord, og det kan VIRKE som om jeg vil rakke ned på den ældre generation (jvf. “en ting eller to” kommentaren). Selvfølgelig vil jeg ikke det.
  Det er for dumt, at skændes på tværs af generationer, hvis man ellers deler samme holdning(er).


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //