Dagens video: Debat om Kina, marxisme, fascisme og nationalisme

DAGENS VIDEO: Nordfront bringer her dagens video.

Nordfront gør opmærksom på, at ikke alt indhold i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionens holdninger.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Joel Davis´ kæmpe hjerne bliver kun overgået af hans humor.

  God debat med en lang række gode pointer

 • Heksejægeren says:

  Keith Woods er okay på enkelte områder, men jeg har set jer dele en god del af hans materiale på jeres platform. Jeg kunne godt tænke mig at vide hvad jeres reele holdning er til typer som woods? Jeg mener personligt at han er for blød på marxismen, og jeg bryder mig ikke om hvordan “nazbol” typer flirter med kommunister over deres fælles økonomi autisme. Der er også hans relation til Dugin, en krypto marxist vis holdninger jeg finder utroligt suspekte.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Keith har lavet 2 videoer, hvor han forklarer, hvorfor han ikke er en marxist. https://www.nordfront.dk/dagens-video-hvorfor-jeg-ikke-er-marxist-the-labour-theory-of-value/ og https://www.nordfront.dk/dagens-video-hvorfor-jeg-ikke-er-marxist-manglende-sammenhaeng-i-marxistisk-etik/

  Jeg kender ikke til nogen, som er kommet med en så dybdegående og let tilgængelig kritik af marxismen fra et nationalistisk perspektiv. Så jeg mener ikke, at man kalde ham for blød på marxismen. i det sidste stykke tid har han debatteret og læst en del marxister, hvilket jeg personligt ser som en rigtig god ting. Hvis vi ikke kan komme med bedre forklaringer og vinde debatter over andre politiske dissidenter, så vil vi langsomt miste indflydelse over den politiske diskurs til andre verdensanskuelser.

  Økonomi er et vigtigt spørgsmål inden for politik, og Keith er en af heldigvis flere nationalister, som er begyndt at komme med en kritik af kapitalismen og fremsætte et bedre alternativ. Kapitalismen har gennem de sidste par hundrede år undergravet national uafhængighed, national egenart, kultur, tradition og meget mere. Fjollede liberterianske ideer om “det frie marked” undergraver vores mulighed for at skabe den verden vi ønsker. Det er vigtigt, at det er nationen, som styrer økonomien og ikke økonomien som styrer nationen. Hvis det er sidste nævnte, som det er lige nu, så vil en lille gruppe plutokrater kunne styre økonomien, nationen og kulturen uden at befolkningen har noget input. Og det ser vi konsekvenserne af lige nu – forbrugersamfundet, homolobbyen og masseindvandring er alle noget kapitalisterne har påduttet os (særligt de jødiske kapitalister).

 • Heksejægeren says:

  Tak for uddybningen Asbjørn, jeg erkender at jeg ikke har lyttet nok til hans materiale. Men hvad er din holdning til Alexander Dugin?

 • Asbjørn Nielsen says:

  Jeg kender ikke rigtigt noget om Dugin og hans ideer ud over memeet. Jeg ved at det er blevet brugt som et angreb mod nationalister, som ønsker at tage kontrol over økonomien, så økonomien fungere i nationens interesse.

 • Ja, fik lige set starten og overvejede at indsende debatten som forslag til en artikel. Godt at se at redaktionen har dets øjne og ører velplaceret.

 • Asbjørn Nielsen says:

  @heksejægeren
  https://www.youtube.com/watch?v=aSFaNWkuppo
  Det er en efterdebat diskussion mellem Keith, Joel og nogle andre. Hvis du vil høre deres take på, hvorvidt moderne marxister kan hjælpe os i vores kamp. Men for at sige det kort; Nej, det kan de ikke for de hader os for hvem vi er.

 • Heksejægeren says:

  Ja det var mere det som jeg hentydede til, det virker som om at der er enkelte individer på denne side som tror en form for alliance er mulig, og det har jeg aldrig kunnet forstå. Men det er godt at høre at Keith ikke er en af dem, i så fald.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //