Dagens video: Det virkelige holocaust – terrorbombningerne af Dresen

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer her dagens video.

I dagens video taler Ernst Zundel om de allieredes krigsforbrydelser mod civile i den tyske by Dresden mod slutningen af ​​2. verdenskrig, den virkelige Holocaust.

Byer som Dresden blev mål for forfærdelige terrorbomber, der frigav et hav af ild, en ildstorm, der opslugte og brændte alt, hvad der stod i vejen.

I 1945 havde Dresden omkring 600.000 indbyggere, men hundreder af tusinder af flygtninge var kommet til byen på flugt fra den røde hær. Nogle kilder siger, at befolkningen på det tidspunkt var op til 2,5 millioner mennesker, hvoraf mange var desperate kvinder, børn og ældre, der søgte tilflugt i byen. Alle luftvåben var blevet sendt til østfronten for at blive brugt mod de titusinder af sovjetiske kampvogne, der truede med at overmande de tyske forsvarslinjer. Byen stod forsvarsløs, og i fire bølger af angreb kastede en luftvåben på 2.500 fly i alt 850.000 bomber. Angrebene varede fra 13. til 15. februar 1945.

Nordfront vil dagligt præsentere en udvalgt video. Vi gør opmærksom på, at ikke alt indhold i de forskellige videoer stemmer overens med redaktionens holdninger.

 

Læs også:
Ildstormen over Dresen


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //