Dagens video: Mark Collett – Vesten er styret af zionister

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer her dagens video.

Nordfront præsenterer løbende en udvalgt video. Vi gør opmærksom på, at ikke alle synspunkter i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionen.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • jødiskmatrix says:

  Og Boris Johnson er en jøde, det findes selv på video hvor han siger det. ALLE vestens regeringer er jødiske, vores ministre nedstammer de samme famillier, generation efter generation, derved er der altid nogle som dronningen kan udnævne som hun har tillid til.
  De tre abrahamiske religioner kommer alle fra jødedommen, og enhver nation der accepterer et af disse religioner, er underlagt jødisk bedragerisk ledelse. Bare fordi de kalder sig islamister, eller kristne, betyder ikke at de ikke er loyale for det internationale netværk.

  Det er ikke så kompliceret, problemet startede da de hedenske europæer tabte slaget til jøderne og masserne af bønder, der vil købe deres komfortable løgne. Kristendommens sejr, var europæernes største tab.

 • Hvis du har så godt styr på det hele, som det lyder til du har, hvad så med at melde dig ind i bevægelsen, og dermed aktivt kæmpe for et frit norden?

  Verdenssituationen ændrer sig ikke ved at sidde foran en computer og udtrykke sig som om man har svaret på hele menneskets eksistens.

 • jødiskmatrix says:

  Jeg er ikke særlig glad for at opgive oplysninger over internettet, om i siger det er krypteret eller ej. Hvis i holdte et åbent arrangement/demonstration hvor man kunne møde bevægelsen up front til en snak, kom jeg nok forbi, men indtil videre har jeg ikke set noget?

 • Send en besked til bevægelsen, hvori du spørger ind til et rekrutteringsmøde:
  https://www.nordfront.dk/kontakt/


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //