Dansk politiker jaget gennem syv lyskryds

MULTIKULTUR: Chris Bjerknæs fra Dansk Folkeparti blev forleden jagtet af to racefremmede mænd gennem syv lyskryds i Herlev.

Illustrationsbillede.

Chris Bjerknæs, der er ansat i Dansk Folkeparti og har en fortid som formand for Dansk Folkepartis Ungdom, havde hentet sin kampagnebil i Herlev, da en sølvgrå bil af mærket Passat, begyndte at trække i retning mod ham.

Bjerknæs trak i samme retning som bilen for at undgå kollision og i første omgang troede han, at det var fordi føreren af bilen rodede med sin radio.

Det gentog sig dog flere gange, fortæller Chris Bjerknæs ifølge TV2.

– Til sidst kører den med fuld fart frem foran mig og klodser bremsen. To mænd hopper ud af bilen og kommer løbende mod mig, Siger Bjerknæs.

Han fortæller, at der er tale om nogle »store drenge«. På Facebook beskriver han dem som »to arabisk udseende mænd i joggingtøj og sorte t-shirts«.

– Jeg aner faktisk ikke, hvad der løber gennem mit hoved lige dér – men i et rent adrenalinkick lykkes det mig at få bilen drejet resolut til venstre og ud i det andet spor, så jeg fortsætter forbi dem, skriver han på Facebook.

Han fortæller til TV 2, at de to mænd fortsatte jagten efter ham, og at de forsøgte at hoppe ud af bilen igen ved de næste to lyskryds – men Chris Bjerknæs kørte videre. Han fortæller, at han kørte igennem mindst syv lyskryds, hvor mændene i Passaten fortsat jagtede ham.

– Det var tydeligt, at de var målrettet mod mig. Mens det var i gang, ringede jeg til politiet, som på en enorm rolig og fattet måde fik guidet mig i retning af Bellahøj Station.

Chris Bjerknæs fortæller, at han havde politiet i røret i ni minutter – og han vurderer, at jagten varede i alt 12-14 minutter.

– Lige bagefter var jeg rystet. Men alt er godt nu. Jeg kørte fuldstændig på ren adrenalin, og i bagklogskabens klare lys er jeg ikke sikker på, at jeg fik orienteret mig korrekt bagud og til siderne i min jagt på at komme væk fra mine forfølgere i Passaten, skriver han på Facebook.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • I det mindste var det en politiker der blev udsat for multikukturens gaver denne gang.

  • Jeg havde nok ikke svinget udenom dem, hvis de hoppede ud af bilen og løb direkte mod mig. Uheld kan jo ske, særligt når etnisk udfordrede læber rundt på vejene 🙂


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //