Danske unge: Kæmp for jeres fremtid!

AKTIVISME: Den Nordiske Modstandsbevægelse har i byer over hele landet besøgt skoler og uddannelsesinstitutioner og opsat plakater med opråb til Danmarks unge.

Plakater som disse er natten til mandag blevet opsat på skoler over hele landet. Klik for at forstørre.

År efter år bliver folkets og nationens tilstand dårligere og dårligere. Folkeskolen har i højere og højere grad forvandlet sig til kulturmarxistiske indoktrineringscentraler, hvor Danmarks børn og unge fyldes med ubrugelig og fejlbehæftet viden, mens de afskæres fra vigtig information, og langsomt men bevidst formes til kulturslaver uden fortid og historie, med en overtolerance overfor fremmede kræfter, som forsøger at udslette dem selv, deres forældre, deres kultur, identitet og historie.

Danmarks børn lærer i folkeskolen, gennem målrettede programmer, at det er synd for fattige brune børn andre steder i verden, mens ingen fortæller dem om de udsatte danskere, de syge og de ældre. Vores børn lærer at udvise empati overfor fremmede, mens de på ingen måde opmuntres til at have en bevidsthed om vore egne.

Enhver form for individualitet udvaskes, mens systemet lærer dem hvad der er rigtigt og forkert ud fra systemets optik og kulturmarxismens agenda. Systemet ønsker ikke børn som vokser op og stiller spørgsmål, men voksne som har respekt for autoritet og som er lydige arbejdere og tjenere af det folkefjendtlige styre. Dette opnås blandt andet gennem skolesystemets karaktersystem, som på ingen måde lærer eller opfordrer børnene til selvstændig tankegang, men kun at gentage lærerens ord og gengive hvad end falsk videnskab eller historie der kræves, for at få en høj karakter.

Siden vokser børn op og træder ind på ungdommens arena. Her slibes de sidste knaster af det naturlige stykke træ. Skulle der være et ungt menneske som slap gennem folkeskolen som et selvstændigt tænkende individ, sørger popkulturen nu for at vedkommende retter sig ind.

Kapitalismens farvestrålende hjernevask pumpes fra alle retninger ind i det unge menneskes sind. Der er reklamer alle vegne, hvor det unge menneske opholder sig. Om de sidder med snuden begravet i mobil-apps, ser TV, læser magasiner, hører popmusik, kører i bus, surfer på nettet eller lytter til radio, er reklamerne der.

Reklamerne tilbyder i langt de fleste tilfælde kun det unge menneske noget, som kapitalisterne har mere brug for, end det unge menneske selv. En ny dims, et stykke modetøj eller ligegyldige, ofte dyre, applikationer eller spil til mobiltelefonen. Men værst er det, som det unge menneske tilbydes mest af, af det kapitalistiske og kulturmarxistiske, og ikke mindst, «frie» Danmark; nemlig personlighedsudformende trends. De fleste unge mennesker har ikke selv bevidst valgt deres holdninger og værdier, de er blevet valgt for dem; gennem hvad der promoveres af den jødisk styrede underholdningsbranche som smart, hipt og «normalt».

Underholdningsbranchen; gennem musikvideoer, TV-serier og film, former på effektiv måde det unge menneske til mannequinfigurer i Hollywoods og den øvrige underholdningsindustris billede. Hvis det unge menneske ikke tilhører en Hollywood-gruppe-stil, eller det ikke er kønt eller slank nok til at ligne modellerne i den promoverede plastikverden, holdes det ude af «fællesskabet», og risikerer herved allerede som ung, at stifte bekendtskab med ensomheden.

Flere unge mennesker end nogensinde før er i dagens «frie» Danmark da også ensomme og har psykiske diagnoser, men heldigvis er det «frie» Danmark parat med en bred vifte af psykofarmaka til unge, som risikerer at knække før de kan udleve deres «livs kald», som lydige arbejdere og tjenere i det kapitalistiske system.

Det «frie» Danmark har ingen problemer med at medicinere ungdommen til trods for diverse følgevirkninger af medicinen. Sundhed spiller generelt ingen stor rolle i det «frie» Danmark. Et folk er sundt når folket er lykkeligt, og lykke, livsglæde og troen på fremtiden producerer naturligt en masse børn. Men dette er ikke det «frie» Danmarks agenda, hvilket tydeligst ses på samfundets promovering af homoseksualitet. Igen pakkes denne sygelige tendens ind i smartheden, og i det moderne og populære, og præsenteres for det unge menneske i forskellige TV-serier og i samfundets eksponering i form af offentlige homoparader og fremhævning af bøsser og lesbiske i medierne.

Det «frie» Danmark har ingen problemer med at lukke aggressive racefremmede mennesker ind i landet og sætte dem fri på ungdommens skoler. Den korrupte og skruppelløse danske regering er ved at skabe et livsfarligt kaos for Danmarks unge at overtage. Allerede i dag er racefremmedes skyderi i gaderne nærmest blevet hverdag. Det danske territorium er blevet skueplads for knivstikkeri, bombesprængninger, voldelige overfald på mindreårige, og dette er samfundet vore politikere i det folkefjendtlige liberale demokrati byder os.

Den Nordiske Modstandsbevægelse ønsker ikke at se Danmarks unge vokse op og blive voksne som de flest i dag.  Som en skygge af, hvad de kunne have været. Indoktrinerede siden barndommen, identitets- og historieløse, ofte medicinerede på den ene eller anden måde. Udslidte og aggressive overfor det som udfordrer deres hjernevask, optaget af kun deres egne liv, med tanke på deres egne interesser, deres job, deres banklån og måske den nære, dog oftest mentalt fjerne familie.

Danmarks ungdom må blive til mere end deres forældre. De må bryde den hjernevask, som systemets skoler udsætter dem for. De må indse, at læreren lyver om det meste, og at undervisningsplanens hensigt ikke er at gøre dem til gode oplyste mennesker, men til lydige arbejdsslaver af et ondt system. De må lære, at de er en del af et folk med en lang og smuk historie, som man kan være stolt over. De må skabe sig en racebevidsthed og erkende, at der er store forskelle mellem forskellige racer, som gør, at de ikke skal leve side om side i det samme område. De må finde styrken til at sige fra over for lærerens løgne, overfor racefremmede som søger kontakt, overfor enhver som fortæller dem, at de må føle skyld over deres historie og hudfarve – og denne transformation af Danmarks unge vil Den Nordiske Modstandsbevægelse bistå med alle midler.

Modstandsbevægelsen har natten til mandag derfor spredt plakater på en række skoler og uddannelsesinstitutioner landet over med teksten:

Du går en dyster fremtid i møde; plaget af forbryderiske kapitalister og voldlige racefremmede i en meningsløs og tom tilstedeværelse med fordærvet og skadelig kultur. Men det behøver ikke være sådan!
Masseindvandringen af racefremmede til Danmark kommer til at betyde, at vort folk bliver udslettet. Stoppes denne invasion ikke nu, vil ingen om få generationer ligne dig og dine forældre. Intet af det som binder os sammen som et folk, vil bestå – og Danmark vil forsvinde.
Vold og trusler er blevet hverdag i de danske skoler, og det skal du ikke finde dig i.
I Danmark bestemmer danskerne!
Folkeskolen og gymnasiet bør være et sikkert og trygt miljø for den danske ungdom, hvor der kan skabes venskaber og fællesskaber, opnås kompetencer og opbygges en ansvarsfuld og selvsikker personlighed.
Desværre er dette langt fra, hvad skolen er i dag. Din lærer lyver for dig, og skolerne forsøger at hjernevaske dig ind i et unaturligt verdenssyn.
De fjendtlige skoler ønsker at gøre dig til en slave af et ondt system som er ved at stjæle jeres fremtid. Men vi kæmper imod!
Den Nordiske Modstandsbevægelse kæmper for den danske ungdom.
Slut jer til den nordiske modstandsbevægelse, og vær med til at skabe den fremtid I fortjener! En fremtid i et nationalsocialistisk samfund!

Plakater på skoler i Rede 1:

Plakater på skoler i Rede 2:

Plakater på skoler i Rede 3: 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Flot arbejde.

  Noget andet:
  ###OPRÅB TIL DANSKERE###
  ###FJENDEN ER I LANDET###

  Spred dette, så alle fremmede fjender og landsforrædere i denne artikel kan blive identifceret:
  http://www.uriasposten.net/archives/105115

  Glem ikke at Konfront åbenlyst opfordrer og bruger vold
  ibb.co/b3ZdkHW
  ibb.co/JHpdDXB

  Skriv i kommentarsporet eller til twitter.com/uriasposten

  Listen af identificerede fremmede fjender og landsforrædere:
  Simon Bünger
  Matters Bwalya Sørensen
  Susanne Dahl
  Anders Christtreu
  Sonny ‘Rebel
  Dan Vidar Berg
  Maya Tekeli
  Aleksander Klug

 • Det ser super godt ud

 • Smuk plakat, smuk aktion!

 • Fint arbejde. Ærgerligt, at de røde ødelægger så meget for os.

 • Danskeren says:

  Virkelig god aktion! Det er super vigtigt, at vi får ungdommen med på vores side og det kan kun ske gennem uddannelse og propaganda. Dejligt at den kamp har taget til i fart.

 • minecraft entusiast says:

  based

 • Krautling says:

  Godt arbejde. Jeg må dog lige påpege, at der er en stavefejl på den ene plakat. “Trykt” har med tryk at gøre – altså det at trykke en avis osv. Der skulle have stået “trygt” – det hedder jo tryghed, og ikke trykhed.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //