Den kvindelige soldat

KRONIK: Marcus Hansson skriver her om, hvordan man kan betragte den kvindelige rolle som fødemaskine som en del af den demografiske krigsførelse.

Illustrationsbillede. Foto: Pixabay

Dem af jer, der læser overskriften, tænker sandsynligvis instinktivt på en kvinde i feltdragt. Nogle af jer mindes måske tidligere erfaringer med at skulle slæbe mere udrustning under værnepligten? Jeg vil vende tilbage til overskriften senere, men først vil jeg stille nogle spørgsmål.

Føler du, som læser, at du befinder dig i en krig? Hvis svaret er nej, stiller jeg spørgsmålet om, hvordan man kan kæmpe mod andre? Er det ikke sådan, at man kan føre en psykologisk krig? Myndighederne advarer nu offentligheden om, at Rusland fører en sådan krig. Krige kan derfor antage utallige former. Det kan være en økonomisk krig, det kan være begrænset til en landsby, men det kan også omfatte hele et land. Det kan være en krig, hvor hele landet er involveret, mens i andre tilfælde er kun en lille del af det involveret, og livet fortsætter for de øvrige. Krigen, som vi  nationalsocialister plejer at udtrykke det, er en form for evolutionskamp, der pågår hele tiden, hver dag, hvert sekund. Denne kamp er en form for krig, og det jeg senere vil fokusere på, er kampen om antallet.

Antallet af mennesker er ikke altid afgørende i en krig, men efter at have læst den svenske historie fra stormagtstiden, står det klart for mig, at det kun var et spørgsmål om tid, før Sverige ville falde. Sverige havde en langt mindre befolkning end nationerne på kontinentet. Når disse nationer også sluttede sig sammen for at nedkæmpe Sverige, var det kun et spørgsmål om tid, før den større befolkning ville sejre over den mindre.

Vores fjender, de rige globalister, producerer på den ene side propaganda rettet mod hvide, der hævder, at jordens ressourcer bliver knappe, og derfor bør fødsler stoppes. Dem, der står i spidsen for dette, er alle de dårlige mødre, der er blevet fremhævet i Sverige i flere årtier. Og selvfølgelig har de sat et navn på det; “Feminisme.”

Lad mig belyse det med et nyligt læst eksempel. Denne kvinde fødte to børn, men hun ønskede ikke at være husmor (læs: mor), så hun var væk fra hjemmet fra kl. 07 om morgenen til kl. 18 om aftenen på hverdage. Dette var på et tidspunkt, hvor der var få daginstitutioner, og de var kun for dem, der virkelig havde brug for dem. Dette betød, at hun gav hele sin løn til en dagplejemor – og som hun selv indrømmer, var lønnen stadig for lav, og familien kom økonomisk til kort på grund af denne ordning. Så meget orkede hun ikke at være mor.

Denne objektivt set dårlige mor og ekstreme karakter (præcis som homoseksuelle) bliver fremhævet for at skabe en ny norm, med det resultat, at hendes måde at udøve moderskab på nu er blevet en norm i hele samfundet, og kvinder har det værre i dag end tidligere. Dette skyldes, at hun ikke kan opnå prestige for moderskab, hvor det virkelig betyder noget, så i stedet forsøger hun og lignende mødre at fremhæve noget, som de er bedre til, for at opnå prestige og evolutionære fordele i hele gruppen. Karrieren er det bedste eksempel. Her slaver de hellere for et globalt firma end at være hjemme hos børnene.

 

Globalisternes fodsoldater

Den anden del er, at Europa, hjemmet for størstedelen af vores race, skal beriges med fremmede racer. I virkeligheden burde propagandan rettes mod overbefolkningen blandt de fremmede racer, hvis dette var det højere mål. Men som I sikkert også ved, er propagandaen ikke skrevet med arabisk skrift. I stedet er mennesker af vores race blevet hjernevasket til at give væk dele af vores område og vores penge.

En fornuftig person spørger sig derfor, hvorfor skattelettelser er blevet givet til de rige, og hvorfor de ikke bliver inviteret til fjernsynet for at redegøre for, hvor mange procent de har givet til disse nødstedte fremmede. Måske fordi de ikke har til hensigt at bruge dem til dette, formålet er et andet. For socialisterne har man taget dem ind for at få en udvidet vælgerbase – en naiv tanke med tanke på at selv ikke de arabiske lande har formået at socialisere befolkningen – og nu står disse socialister med endnu flere komponenter, der skal gå sammen for at kunne opbygge modstanden mod kapitalen, noget der er svært, selv i strengt homogene lande. Det er ikke underligt, at de ikke vinder med alle disse indbyggede modsætninger i deres bevægelse. I stedet har de bidraget til at give væk det, de har kæmpet for i årtier: Værdien af arbejdet, som nu bevidst er stærkt udsat for konkurrence, præcis som bankglobalisterne ønsker.

En person, der står på samme side, men som er det andet ben, er Richard Jomshof. Han viste stor naivitet for nylig, da han ønskede at demokratisere Mellemøsten. Det er som at tisse mod vinden. For det første var det netop den slags tanker, der førte til, at så mange muslimer befinder sig i Sverige i dag. Fordi Vesten, med USA i spidsen, ødelagde landene og skabte migration af overskuddet, som ikke kunne eller ville forsørge sig i deres hjemlande som følge heraf.

Jomshof ønsker at tackle islam, en religion, som han opfatter som forfærdelig. For min del må han meget gerne lede en sådan korstog, men spørgsmålet er, om han tør tage sådanne diskussioner selv. For risikoen er, at arabere og muslimer vil le ad ham. Hvorfor skulle de omfavne ideer, der gør dem til minoriteter i deres eget land? Det er snarere islam og anti-demokrati, der er succesfulde i forhold til demokrati og sekularisme. Alle kan se det, der kan tælle demografien, og hvem der vil arve Europa. Muslimer kan tælle, og trods deres religiøse tro er de tættere på darwinismens principper end Jomshof og hans tilhængere, der tror på de (i deres øjne guddommelige) abstrakte regler, som “menneskerettigheder.”

 

De nye soldater kommer fra livmoderen

Nogle af jer læsere har måske flere gange spurgt, hvad dette har at gøre med overskriften, og jeg kommer til det nu. Mange ser ikke i termer af konflikt eller krig. Det er mere almindeligt for udlændinge, fordi de befinder sig i en mere naturlig tilstand. De har ikke fået deres hjerner fyldt med vestlig demokratisk nonsens. Dette har ført til, at de har udnyttet de enorme fordele, der er at få ved at få mange børn, og det er til stor bedrøvelse for mig at se, at mange nationale heller ikke har udnyttet dette. Dette vindue er langsomt ved at lukke, og det er sandsynligvis ikke længe, før det er helt lukket. Derfor mener jeg, at det er desto mere nødvendigt at skrive denne tekst, før det måske aldrig åbnes igen.

Vi er midt i en krig om vores område, og i denne krig er der en demografisk dimension. I krig er der brug for soldater, og de, der føder dem, er kvinder. Kvinder er, som i enhver konflikt, mere værdifulde, fordi de er stopklodsen i børnefloden. Mænd er egentlig ikke så værdifulde, for de kan nemt erstattes. Med det sagt er mænd stadig nødvendige til de fleste opgaver og lederskab, men ikke alle! Fordi vi er i en konflikt, bruger jeg ordet “soldat.” Primært for at få folk til at tænke, at kvinder ikke kan gøre mest skade på fjenden som en soldat. Dette er helt forkert; de gør mest skade på fjenden ved at bruge livmoderen, som vi kan kalde for AK4’en, mens æggelederne er magasinerne. Kvindens forsvarsværk er hjemmet, som hun forsøger at holde sammen på trods af børnenes og mandens opførsel.

Ligesom ikke alle mænd er perfekte soldater, vil heller ikke alle kvinder være det. Nogle føler måske, at de skal “realisere” sig selv i sand feministisk ånd og arbejde. Et arbejde, der i dag ender i lommerne på de globale finansfolk. For det er det, det gør; lad os ikke lyve for os selv. Men bare fordi du ikke er den bedste “soldat” med mange børn, betyder det ikke, at du slet ikke kan være soldat. Du skal stadig udføre din pligt, de afrikanske og arabiske kvinder gør det. Det kan ses i demografien. Nu er der måske nogen, der påpeger, at det ikke gør noget, fordi alle er bøsser alligevel, men forstå, hvad jeg prøver at sige.

For længe siden fortalte en mor med et enkelt barn mig, at hun ville få flere børn, først når hendes mand viste mere interesse for det første barn. Jeg, der er ret fast i kønsrollerne, undrede mig over, hvorfor kvinden ønskede, at manden skulle tage mere ansvar ud over det, udover at hun måske er en person som mit tidligere eksempel i teksten? Jeg tænkte i et stykke tid og kom derefter frem til et ret åbenlyst svar på dette. Jo mere tid manden tilbringer med barnet, jo mere stabil bliver familiens konstellation. Det fører også til, at manden har mindre tid til “måske” at få børn med en anden kvinde og dermed dele ressourcerne mellem de to børn. Det er simpelthen en forsikring om, at alle ressourcer går til det fælles barn, det vil sige hendes barn.

Dette er ikke noget mærkeligt, da mænd i teorien kan øge deres antal af børn ved at øge antallet af seksuelle partnere. Manden skal være familiens forsørger, men forventes også at tage sig af barnet; at balancere dette i vægtskålen er nogle gange udfordrende. Som en mand sagde: Der er meget brok, når man arbejder overtid og ikke er hjemme, men så snart lønsedlen kommer med den større løn, bruger de den ikke som argument for, at man arbejder for meget, men så handler det om, hvordan pengene skal bruges.

Når vi ser på kvinder i vores historie, har de gennemgået langt hårdere vilkår end nutidens kvinder. De har alene eller sammen med familie og venner skullet tage sig af en stor børneflok, hvor børnene også døde langt oftere. Hvad jeg vil sige med dette er, at når man siger, at “kvinder kan,” så bør man ikke tænke på at være lønarbejdere for finanshajerne på børsen, men på at holde hjemmet sammen. Der er kvinder mest effektive i den igangværende evolutionære kamp, som vi som en nordisk race står overfor.

Men ikke kun hjemmet; kvinder skal igen samles for at organisere de opgaver, der følger med dette. De skal tage kommandoen på et større plan og blive det bindeled, der holder samfundet sammen, især de mindre samfund, ved at udvikle de sociale elementer.

Det er ikke en ensidig kritik af kvinder, jeg fremsætter, men selvfølgelig skal mændene også tage sig sammen i langt højere grad. Se på, hvordan mænd samles omkring andre mænd, der sparker til en bold. De fylder store arenaer, samtidig med at de knap nok kan bekymre sig om, at vi nærmer os afgrunden.

Nu kan nogen påpege, at penge er nødvendige, kvinder skal arbejde. Det er ikke nødvendigvis tilfældet; hvor mange indvandrerkvinder arbejder? Tidligere fik kvinder en husløn. Den skulle gå til hjemmet, og hvis kvinden var sparsommelig, efterlod den en smule til hende selv. Selvom økonomisk magt ligger hos manden, er det stadig muligt at indgå aftaler om at dele indkomsten ligeligt. Pensionen, måske siger nogen kvinde, så vil jeg gerne bringe den tidligere nævnte kvinde som et eksempel. Selvom hun havde gjort alt rigtigt (eller forkert), var hun ikke langt over garantipensionen. Hun fik faktisk ikke meget mere end en person, der aldrig havde sat sin fod på en arbejdsplads. Det ser heller ikke ud til, at det bliver meget bedre på den front i fremtiden. Jeg vil vende tilbage til dette senere.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //