Der Dritte Weg demonstrerede i Berlin

TYSKLAND: I lørdags afholdt Der Dritte Weg en demonstration i Berlin med parolen «Folket vil have en fremtid».

Der Dritte Weg demonstrerer for folkets fremtid. Foto: Nordfront.

Det tyske parti Der Dritte Weg demonstrerede lørdag i Berlin mod befolkningsudskiftning og kapitalisme. Under demonstrationen blev der holdt taler af regionschef Julian Bender, advokat Wolfram Narath og Modstandsbevægelsens Fredrik Vejdeland.

Alle deltagere skulle bære mundbind efter krav fra myndighederne i forbindelse med coronavirus.

Som sædvanligt dukkede der forstyrrende elementer op fra den venstreekstreme terrororganisation Antifa med det formål at forsøge at sabotere demonstrationen og angribe demonstrationsdeltagere. Enkelte blev til sidst taget hånd om af politiet.

Dette AFA-medlem havde problemer med at gå oprejst.

Politiet kontrollerede derefter bannerne som skulle bruges under demonstrationen for at sikre, at budskabet ikke brød mod de strenge meningslove i demokraturet Tyskland.

Politiet stoppede også en bus med nationalister, der skulle deltage i demonstrationen, da de ønskede at undersøge alle de symboler, som passagererne havde på sig. Dette førte til, at arrangementet blev noget forsinket.

Julian Bender fra Der Dritte Weg holdt derefter en indledende tale. I 2017 fik han forbud mod at komme ind i Sverige, da han skulle deltage i Modstandsbevægelsens demonstration i Göteborg.

Julius Bender holder tale.

Meningsmodstanderne var i løbet af dagen kommet ind i en bygning, hvorfra de begyndte at lave støj, mens de holdt et banner med en slags opfordring til at optræne bjørne i at udøve vold mod nationalsindede.

Venstrefløjen ønsker at benytte bjørne i kampen mod nationalsindede.

Under et ophold som følge af en blokade som politiet ikke ville fjerne, blev der holdt flere taler. Først talte Modstandsbevægelsens Fredrik Vejdeland.

Derefter holdt Julian Bender en tale, hvor han beskyldte den tyske stat for at bruge forstyrrende venstreekstremister som påskud for at stoppe demonstrationen.

Ved 17.30-tiden opstod der tumult, og en venstreekstremist havnede på jorden.

En venstreekstremist har givet op, og tager sig en time på øjet.

Ifølge Nordfront.se blev en af demonstrationsdeltagerne, som var ankommet med fly, plukket ud af grænsepolitiet i lufthavnen, og stillet spørgsmål om 12 medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse. Tidligere i år hindrede det tyske grænsepoliti en gruppe svenskere i at rejse til Bulgarien for at deltage i Lukov-marchen.

Læs mere om demonstrationen på Nordfront.se.

Se billedreportage fra demonstrationen HER.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det var en fed demo i Berlin! troede antifa var stærkest i Tyskland men åbenbart ikke. Måske de var på druk? Ellers super stærk demo fra vores venner fra der dritte weg!

  • terrororganisation Antifa

  • Fedt at se så mange støtte op om demonstration

  • Lars Agerbæk med æ says:

    jeg tror der er tale om Furries på det der røde banner. Pas på hvis i ser en mand i et bamsekostume 🙂


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //