Der Dritte Weg hjælper tyskere efter oversvømmelserne

TYSKLAND: Det Nationalrevolutionære Parti Der Dritte Weg hjælper til i Ahr-dalen efter oversvømmelseskatastrofen på trods af statens forsøg på at forhindre bistandsoperationer til sårbare tyskere.

Klaus Armstoff og Julian Bender i Ahrdalen. Foto: Der Dritte Weg

For et par dage siden rapporterede Nordfront om oversvømmelseskatastrofen i Tyskland, og hvordan Der Dritte Weg allerede bidrog med hjælpearbejde for sårbare tyskere. Efter dette er der sket en række ting. Blandt andet har politimyndighederne i Koblenz forsøgt at forhindre medlemmer af Der Dritte Weg i at gennemføre bistandsoperationer og derefter gå ud på Twitter og true “højreorienterede ekstremister”, at de vil “tage handling”, hvis de stadig organiserer nødhjælpsoperationer for sårbare tyskere. Dette rapporteres af Der Dritte Weg på dets hjemmeside.

På trods af den tyske stats forsøg på at sabotere nødhjælp fra mennesker, der har “forkerte” synspunkter, har Der Dritte Weg ikke desto mindre formået at gennemføre nødhjælpshandlingerne. På sin hjemmeside offentliggør Der Dritte Weg nu en artikel med billeder fra værket i Ahr-dalen, Reinland-Pfalz og en erklæring:

Nationalrevolutionærer hjælper i Ahr-dalen

Denne weekend var snesevis af medlemmer af vores parti aktive efter oversvømmelserne i Ahr-dalen. Vores partiformand Klaus Armstroff og områdechef for Vesten, Julian Bender, var også på vagt, da arbejdet fandt sted i Ahrweiler-distriktet.

Nogle gange i knæhøjt mudder og med skovle rensede vores aktivister ødelagte huse og kældre og hjalp Bundeswehr (tyske væbnede styrker, Reds. Note ) med at fjerne snavs og fordele mad. Når politiet forsøger at lukke de berørte byer, er der straks behov for lokal hjælp. De unge nationalrevolutionære vendte tilbage til deres hjem med mange rørende indtryk og vil planlægge yderligere nødhjælpsindsatser. En detaljeret rapport følger!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Asbjørn Nielsen says:

    <3


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //