Der Dritte Weg fik to mandater i de tyske lokalvalg!

TYSKLAND: Mens der var valg til Europa-parlamentet var der også regionalvalg i Tyskland. Det blev et godt valg for Den Nordiske Modstandsbevægelses samarbejdspartner Der Dritte Weg.

Billede fra en Der Dritte Weg-demonstration i Plauen i fjor. Over tusind personer marcherede under parolen «Stop asyl-oversvømmelsen».

Ved Tysklands EU-valg modtog Alternativ for Tyskland 11 procent af stemmerne. Værre gik det for de nationale partier. NPD gik fra 1 procent til 0,3 procent og mistede dermed sit mandat. Die Rechte og Der Dritte Weg fik endnu værre resultater.

Det socialnationalistiske og nationalrevolutionære parti Der Dritte Weg valgte imidlertid at fokusere på de regionale valg, som fandt sted samtidig. Og det gav resultater: Partiet fik to lokale mandater, begge i Vogtland i det centrale Tyskland.

I Plauen, hvor Der Dritte Weg har sit hovedkvarter og kancelli, fik det nationalrevolutionære parti i alt 3,84 procent af stemmerne og 3.357 stemmer samlet, hvilket gav et mandat i byrådet. Af 122 kandidater endte Der Dritte Wegs repræsentant Tony Gentsch på en ellevte plads på listen over personlige stemmer (1.906 stk.). Gentsch er kendt som en leder i nationalsocialistiske kredse og har været i fængsel for sine meninger.

I Plauens skolevalg gik det også godt for Der Dritte Weg. Mest bemærkelsesværdige var resultatet i gymnasiet Friedrich Rückert, hvor partiet modtog ikke mindre end 11,96 procent af stemmerne, hvilket var mere end FDP (de liberale) og Grüne.

Derudover kom partiet også ind i den større region Vogtlandkreis i sit første valg. Der fik Der Dritte Weg 1,7 procent og 5.365 stemmer.

Vogtlandkreis er en Landkreis i det sydvestlige Sachsen som har en befolkning på 236.000 indbyggere, og den centrale by er Plauen med 64.000 indbyggere.

Kilde:
Der Dritte Weg


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Henrik says:

  God nyhed at det går fremad for Der Dritte Weg.

 • Aharon Bergblatt says:

  Oy vey. Den her har vi set før.
  6 millarder, glem aldrig.

 • Viktor says:

  Gad vide om det bliver tyskerne der kommer til at rede os igen.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //