Ekstraordinært landsmøde: Udnævnelse af landechef for Modstandsbevægelsen i Danmark

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Den Nordiske Modstandsbevægelse afholdt i weekenden ekstraordinært landsmøde for blandt andet at annoncere udnævnelsen af Jacob Vullum til landechef for organisationens danske gren.

Fredag var samtlige aktive medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelses danske gren inviteret til et ekstraordinært landsmøde, hvor deltagerne blev præsenteret for en indspillet optagelse af Den Nordiske Modstandsbevægelses leder, Simon Lindberg.

I den indspillede tale fortalte Lindberg om hans syn på den danske kamp over de sidste fire år siden etableringen af bevægelsen i Danmark, og om behovet for fanatiske kæmpere og et stabilt og stærkt lederskab. I denne anledning blev det mangeårige medlem, aktivist og redechef, Jacob Vullum Andersen, udnævnt til landechef over hele den danske gren af Den Nordiske Modstandsbevægelse.

 

Lyt til en bid af Simon Lindbergs tale her:

 

 

 

Efter udnævnelsen til landechef holdt Jacob Vullum Andersen en tale, først om hans tanker om og vision for organisationen i Danmark, samt behovet for at orientere sig yderligere mod de oprindelige nordiske og germanske værdier og det nordiske folks naturlige moral, som ifølge Vullum er hvad samler medlemmerne i bevægelsen i samme grad som den politiske retning af kampen.

Efter talen om idealisme og vision, fremlagde Vullum en række ændringer for strukturen i Modstandsbevægelsen danske gren.

Efter det formelle møde samledes alle sig til fælles spisning og der blev tid og mulighed for at tage for sig af tilgængelig materiale på propagandabordet, hvor man også kunne købe t-shirts.

Hen under aftenen blev deltagerne udfordret i en leg-og-lær-aktivitet, som sigtede efter at tilbyde talestof og erfaring til kommende offentlige flyvebladsuddelinger. I en let og humoristisk stemning indtog hver især af deltagerne rollerne som henholdsvis aktivist og spørger, mens der blev arbejdet sig igennem et træningskompendium med et væld af spørgsmål og svar.

Efter dagens program var gennemarbejdet blev der indtil sengetid blandt andet hyggesnakket, vist film om aktivisme på storskærm og spillet forskellige spil.

Vi på Nordfront-redaktionen ønsker Jacob Vullum Andersen tillykke med udnævnelsen til landechef for Den Nordiske Modstandsbevægelses danske gren!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Tillykke

  • Fjotolf Hansen says:

    Tillykke Jacob


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //