Elever ned i 1. klasse får tæsk på folkeskole nær indvandrerghetto

SAMFUND: Forældre på nordsjællandsk skole beretter om en hverdag med vold og trusler fra elever helt ned i de små klasser.

I nogle tilfælde kan det nærmest beskrives som tæskehold, hvor elever fra de små klasser henter større familiemedlemmer på skolen. Så fastholder de store elever de mindste, mens deres mindre søskende slår dem, fortæller en bekymret far til søn i 1. klasse.

Han fortalte, at han var blevet slået, sparket og én af drengene havde taget tilløb og var hoppet på ham. Mens han flygtede, havde de forsøgt at lave flyvespark efter ham, og inde på skolen fik han en lussing, fortæller moderen til en 10 årig dreng, som i sidste uge fik tæsk på Borupgårdskolen i Snekkersten.

Drengens moder kunne se et rødt mærke på sin søns ene kind, og fordi sagen var blevet politianmeldt af skolen, skulle han også undersøges på skadestuen.

– Det var nok meget godt, for her fandt de blod i hans urin, så han måtte blive der natten over til observation. Først næste dag fik han lov at tage hjem igen, forklarer moderen.

To kvindelige lærere på skolen blev også slået og sparket, da de forsøgte at stoppe drengene.

Andre forældre oplyser, at de små elever trues med tæsk, hvis de sladrer. En mor fortæller om et barn, der truede med at medbringe en kniv eller pistol i skolen.

Nogle forældre ønsker ikke at stå frem med navn, da de frygter for konsekvenser for deres børn.

Episoden føjer sig til en række andre nylige sager fra Helsingør kommune, hvor unge er blevet overfaldet af andre unge ved Cinema Centeret på Rønnebær Allé, på Vapnagård (Helsingørs ghettoområde) og ved Helsingør Svømmehal.

Samtlige danske medier, der har berettet om episoden, har undladt at nævne de fire drenges etnicitet, men alt tyder på, at den 10-årige dreng er offer for utilpassede racefremmede drenge fra Vapnagård-ghettoen.

Kilder:
TV2
24nyt


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Kristian Niss says:

  Til de folkeskoleelever som læser denne artikel:

  Hvis du oplever racefremmede som opfører sig voldeligt i skolen, så sig det til din lærer og dine forældre.

  Når de så ikke skrider til handling for at standse problemet, når de tillægger politisk korrekthed mere værdi end velfærden på din skole, så kontakt Den Nordiske Modstandsbevægelse på [email protected]

  Vi tager din side.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //