Endnu en fængselsstraf til Ursula Haverbeck

REPRESSION: Historierevisionisten Ursula Haverbeck (93) blev i fredags dømt til ét års fængsel efter at have anket en tidligere dom.

Tv. Ursula Haverbeck som ung i det nationalsocialistiske Tyskland, t.h. som ældre og underlagt strafferetlige forfølgelse for Holocaust-benægtelse. Skærmdump: Youtube.

Den 93-årige tyske historierevisionist Ursula Haverbeck, der voksede op i det nationalsocialistiske velfærdsrige Tyskland, er blevet fængslet flere gange i løbet af det seneste årti, blot fordi hun har sat spørgsmålstegn ved den officielle historieskrivning om, at et såkaldt »holocaust« skulle have fundet sted.

Efter et arrangement i Berlin i 2017 blev hun idømt seks måneders fængsel for at have udtalt, at der aldrig fandt nogen udryddelse af jøderne sted. I 2020 blev hun idømt endnu et års fængsel for at kommentere dette i et interview.

Nu venter der endnu et års fængsel for den ældre kvinde, da hun fredag ​​blev dømt for at anke sin tidligere dom, der kan ses som at blive idømt livsvarigt fængsel, hendes høje alder taget i betragtning.

Læs også:
Holocaust – En tvangsfodring med fabrikeret historie


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Johnny Gordon says:

    Hail Ursula …….

    Ønsker alle kvinder er som hende.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //