Epsteins pilot: Donald Trump og Kevin Spacey fløj med »Lolita Express«

USA: Under Ghislaine Maxwells retssag begyndte Epsteins pilot at navngive personer, der fløj i den pædofile jødiske forretningsmands fly.

Donald Trump. Foto: Gage Skidmore, (CC BY-SA 2.0).

I skrivende stund pågår retssagen mod Ghislaine Maxwell, som er anklaget for menneskehandel. Maxwell, der selv er datter af en jødisk mediemogul, er anklaget for at have hjulpet sin tidligere partner, den pædofile jøde Jeffrey Epstein, med at prostituere unge kvinder.

Under retssagen, der begyndte mandag, blev Epsteins pilot Larry Visoski indkaldt som vidne. Visoski bekræfter mange af de oplysninger, der tidligere er dukket op om, hvilke berømte og magtfulde mænd, der fløj i Epsteins fly, der uformelt blev kaldt »Lolita Express«. Ekspræsident Donald Trump er en af ​​de personer, som Visoski påstod, under ed, fløj i Epsteins fly.

»Jeg husker bestemt præsident Trump, men ikke mange af de mennesker, der er forbundet med ham,« sagde Visoski til Daily Mail, som rapporterede om retssagen.

Påstanden om Trump bakkes også op af tidligere ikke-publicerede flydokumenter, der bekræfter, at Trump fløj fra Palm Beach til Newark i 1997 i Epsteins fly.

Daily Mail skriver dog, at Trump senere afbrød kontakten til Epstein netop på grund af hans upassende adfærd omkring kvinder:

Trump og Epstein kendte hinanden i 1900-tallet, da de begge var New York playboys og succesrige iværksættere. Det er tidligere blevet rapporteret, at Trump i 1997 fløj med Epsteins fly fra Palm Beach, hvor begge var bosatte, til Newark. Epstein skal også have fløjet med et af Trumps privatfly.

Det gode forhold blev ødelagt, da Epstein stødte på en ung pige i Mar-a-Lago, Trumps klub i Palm Beach, i begyndelsen af ​​2000’erne, før Epstein blev dømt for at organisere børneprostitution.

Epstein døde i 2019, mens han sad i fængsel og ventede på en ny retssag, og mange har spekuleret i, om han rent faktisk tog sit eget liv, eller om han i stedet blev myrdet, da andre magtfulde mennesker ikke ville have ham til at tale om, hvem der fløj i hans fly og var gæster på hans berygtede ø. Trump, der stadig var præsident, da Epstein døde, udtrykte selv tvivl om, hvordan dødsfaldet fandt sted og ønskede Maxwell held og lykke på en noget forvirret måde.

Når Trump talte om Maxwell, kaldte han Epstein for hendes »kæreste«. Ifølge Visoskis vidneudsagn under den aktuelle retssag var forholdet mellem Epstein og Maxwell »mere personligt end forretningsmæssigt«, men piloten sagde også, at han »ikke ville beskrive det som et romantisk forhold«.

 

Andre udpegede personer

Udover Trump peger Visoski på en række personer, som efter sigende skal have fløjet med ham i Epsteins fly. Blandt de nævnte er den tidligere demokratiske præsident Bill Clinton, prins Andrew af Storbritannien og den homoseksuelle skuespiller Kevin Spacey, som selv fik sin karriere ødelagt, da det i 2017 kom frem, at han havde rettet uvelkomne tilnærmelser til meget unge mænd.

Kilde:
Daily Mail


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Ahh ja. Donaldo von du trompo – Den perfekte kosher løsning og den fiktive væg.

    Et samlet jødisk monster og et spil for galleriet. Højre eller venstre – to sider af den samme uhygiejniske kosher sandwich


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //