Expo: “Der findes ingen svenskere – altså kan de ikke blive udskiftet”

FAKE NEWS: Ved at definere svenskere som alle som fødes i Sverige, og ikke-svenskere som alle som fødes udenfor Sverige, forsøger Expo at “bevise”, at der ikke pågår nogen befolkningsudskiftning.

George Soros finansierer både masseindvandringen til Norden og efterretningsorganisationen Expo, som påstår, at masseindvandringen ikke er noget problem.

Den storfinansfinansierede efterretningsorganisation Expo forsøger at sætte sig på debatten om befolkningsudskiftningen i de vestlige lande. Måske ikke overraskende mener Expo, at hele sagen er en “højreekstrem myte”, der kan afvises med tal.

Expo konstaterer, at 18 procent af alle i Sverige er født i udlandet, ifølge tal fra SCB. Ifølge Expo udgør dette hele den ikke-svenske del af befolkningen, fordi “SCB ingen prognoser laver for [k]ategorien “udenlandsk baggrund”.

Når man hævder, at “svensk” betyder “menneske født i Sverige”, øges selvfølgelig den svenske befolkning ved hvert nyfødt menneske, mens den ikke-svenske del kun stiger ved hjælp af indvandring. På den måde formår Expo at “bevise”, at der stadig vil være flere svenskere end ikke svenskere i Sverige.

Expo mener desuden, at rapporter som den hollandske Gefiras – som peger på, at etniske svenskere snart vil være et mindretal i Sverige – ikke er pålidelige. Dette skyldes, ifølge Expo, at der ikke findes etniske svenskere:

Men Gefira skriver også udtrykkeligt, at det de har regnet på, er antallet af “indfødte hvide svenskere”, en vilkårligt defineret kategori baseret på den fejlagtige idé om, at der findes menneskeracer, herunder den hvide race.

Det antages, at etniske svenskere er en “egen, uklart defineret underkategori af Sveriges befolkning”, som Gefira “opfinder” og forsøger at regne på “som om den var isoleret fra resten af ​​folket”.

Konklusionen er, at svenskerne ikke eksisterer som etnisk gruppe, men kun består af individer, der er født inden for landets grænser, og at disse fortsat vil være i flertal, så længe flere millioner mennesker, som ikke er født i andre lande, ikke bosætter sig i Sverige.

Kilde:
Nej, svenskar riskerar inte att bli i minoritet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • En flok forrædere er hvad de er. De kommer til at bøde for deres forbrydelser mod det nordiske folk.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //