Farmaceutiske virksomheder sponsorerer transpropaganda for børn

KAMPEN MOD NATUREN: Producenter af kønsødelæggende stoffer såsom antiandrogener, pubertetsblokkere og »brystfremkaldere« til mænd sponsorerer aktiviteter, hvor transseksualitet udbredes til børn.

»Børn taler om køn«. Skærmdump: YouTube.

En dekadent propagandafilm kaldet Mama has a Moustache er blevet sponsoreret af Bayer, et medicinalfirma, der fremstiller forskellige lægemidler beregnet til at »feminisere« transpersoners kroppe. Filmen har til formål at normalisere såkaldt transseksualitet, og målgruppen er børn på fem til ti år. Filmens trailer begynder med, at et lille barn bliver spurgt:

— Kan du være en pige og have en drengekrop, eller være en dreng og have en pigekrop?

Barnet svarer:

– Ja, de er transpersoner.

Et andet barn i traileren siger:

– Jeg føler, at jeg ikke rigtig er en dreng eller en pige.

Filmens hjemmeside har undertitlen Børn taler om køn. Her er blandt andet en filmsynopsis, der ikke levner plads til tvivl om filmskaberens ambitioner om at fremtvinge børns bekræftelse af voksnes seksuelle dekadence. Filmen forklares at være »helt og holdent domineret af interviews med børn i alderen 5-10 år« og siges at udforske »hvordan børn kan opleve en verden uden for den traditionelle kønsbinære«. Instruktør Sally Rubin, professor ved Chapman University, fortæller her om sin film. Hun starter med nogle spørgsmål, som hun overlader til læseren at besvare:

— Hvordan opfatter børn, hvoraf mange anvender denne ikke-binære tilgang, deres eget køn og deres forældres? På hvilke måder frigøres børn af ikke-binære mennesker til at udtrykke sig i en række nye former? spørger hun og fortsætter:

— Forældre, lærere og børn er nu i en tilstand, hvor de er klar til at begynde at tale om disse spørgsmål – og klar til at tage samtalerne med ind i klasseværelset – og hjem.

Rubin forklarer derefter, hvorfor hun synes, at filmen er særlig vigtig lige nu:

– Mens lovgivningen omkring køn og identitet fortsat forsøger at forhindre børn i at være, som de er… så førsøger Mamma has a Moustache at udforske og opdage denne spændende nye grænse med lethed, humor, barnlig åbenhed og leg.

Instruktøren siger, at hun er særligt opsat på at »bringe denne film ind i hvert klasseværelse«. Hun fortæller, at den vil blive markedsført på flere måder, blandt andet gennem skabelsen af ​​»en pædagogisk værktøjskasse og diskussionsguide til brug i klasseværelset«. Rubin lavede filmen sammen med Max Strebel, instruktør for animation, og Stacy Goldate, co-producer. Alle tre identificerer sig som enten »queer« eller »ikke-binær«.

 

Producenter af sex-ødelæggende stoffer sponsorerer

Denne films sponsor Bayer er en multinational medicinalvirksomhed, som producerer cyproteronacetat, et antiandrogen, der bruges til at feminisere mænd, der »identificerer sig som kvinder«. Et af cyproteronacetat-lægemidlerne fremstillet af Bayer hedder Diane-35ED. Medicinen indeholder også ethinylestradiol, som er specielt designet til at forårsage udvikling af kvindelignende bryster hos en mand. Der er flere eksempler på, at virksomheder, der fremstiller kønsødelæggende lægemidler, sponsorerer aktiviteter, der har til formål at normalisere transseksualitet for børn.

Inden for GenderCool-projektet laver højtprofilerede »transunge«, der præsenteres som rollemodeller, medieoptrædener for børn og andre unge. Projektet er sponsoreret af AbbVie Pharmaceuticals, som laver Lupron – et kraftfuldt pubertetsblokerende lægemiddel, der også er blevet brugt til kemisk kastrering af seksualforbrydere. Det er også blevet bevist, at flere læger, flere af dem i en ledende stilling på en kønsklinik tilhørende et børnehospital, har modtaget økonomisk kompensation fra AbbVie og Endo Pharmaceuticals – begge store producenter af pubertetsblokkere.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Kvalmende tiltag fra industrien!

  • Søren kam says:

    Simpelthen vildt at det legitim tankegang i store dele af vores befolkning, og at kun få reagerer med afsky overfor de her mennesker og firmaer der ødelægger børns hjerner og kroppe.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //