Film: 1. maj-blitz i Ry

MODSTANDSBEVÆGELSEN: En gruppe fra Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte en 1. maj-blitz i Ry under slagordet »hvide arbejdere byggede dette land, hvide arbejdere kan tage det tilbage«.

Som i ethvert nordisk land blev der i dag gennemført 1. maj-demonstrationer og i Danmark var aktivister draget til Østjylland, hvor Ry lagde grund til en blitz-demonstration i anledningen af denne arbejdernes festdag.

I skønt dansk forårsvejr indtog nationalsocialister den naturnære by Ry med banner og faner for at fejre den hvide arbejder. Ved en markedsplads centralt i Ry gjorde gruppen af aktivister opstilling, hvor en tale blev holdt om land og folk, historie og politik.

Omdrejningspunktet i talen var den hvide arbejders rolle i opbygningen af landet Danmark, racens forbindelse til fortiden gennem den hvide arbejder og koblingen til nuet og fremtiden, hvor den hvide arbejder kan, hvis han ønsker det, tage landet tilbage fra horderne af racefremmede arbejdere og indvandrere og give det tilbage til hans og hans folkekammeraters børn og børnebørn.

Her følger talen i dens helhed:

I dag, på arbejderens kampdag, vælger vi nationalsocialister traditionelt at hylde den hvide arbejder og dette fordi vi virkelig synes, at hvide arbejdere fortjener at blive hædret og fremhævet.

1. maj er ikke længere en dag, hvor vi skal stå på barrikaderne for kortere arbejdsdage, tryggere beskæftigelse eller ret til betalt ferie – nej, alle disse ting er for længst indført i Danmark, blandt andet på grund af at Socialdemokraterne kopierede den arbejdervenlige politik, som Adolf Hitler allerede havde taget i brug i Tyskland i 1930’erne.

Bestemt, disse og andre rettigheder er begrænset her og der. Det bliver mere almindeligt med tidsbegrænset ansættelse i stedet for fastansættelse. Stadig større plads på arbejdsmarkedet bliver optaget af vikarbureauer, der ansætter personale til at udføre forskellige ydelser i stedet for at få et mere sikkert job direkte fra virksomheden. Der indføres nye urimelige krav til ansættelser, hvor der for eksempel kræves sprøjter og vaccinepas, eller at man har de rigtige politiske holdninger. Og selvfølgelig burde vi på grund af storfinansens enorme overskud og de tekniske fremskridt, der er sket siden 1919, hvor 8-timers-arbejdsdagen blev indført, også uden de store problemer kunne kræve 6-timers arbejdsdag med fastholdt løn.

Men, selvom tingene kunne blive endnu bedre for arbejderne, og selvom der helt sikkert er skyer af uro foran os i horisonten, ville det stadig være forkert at sige, at arbejdernes situation, når det kommer til arbejdsforhold, er dårlig i dag sammenlignet med hvordan det så ud for 100 år siden.

Kampen for bedre arbejdsforhold er altså ikke lige så aktuel nu som dengang, men rent faktisk at ære og hylde arbejderen, mener jeg i dag faktisk er endnu vigtigere, end det var for 100 år siden. De hvide arbejdere er dem, der byggede dette land. Denne kendsgerning var almindelig kendt i fortiden, men negligeres i dag i enhver tænkelig sammenhæng. De hvide arbejdere får sjældent nogen anerkendelse overhovedet og aldrig den anerkendelse, de faktisk fortjener.

Det var jo faktisk hvide arbejdere, der byggede vores byer og landsbyer, som såede og høstede vores marker, som forsvarede vort folk og land mod fjenden. Det var hvide arbejdere, der gav liv til generation på generation af nye hvide arbejdere, mødre, krigere og opfindere. Uden de hvide arbejdere i nordisk historie – uden vore forfædre og deres strabadser – ville hverken vi eller dette land overhovedet eksistere i dag!
I stedet for at opløfte disse arbejderhelte, understreges det ofte i dag, at det er de rige kapitalisters fortjeneste, at vi bevæger os fremad. Sandheden er dog, at penge trods alt kun er ettaller og nuller. Det er kun noget værd, fordi vi accepterer dets værdi, og uden arbejdere, der udfører arbejdsydelserne, er pengene ubrugelige. Uden arbejdere, der bygger huse og veje, uden landmænd, der planter skov og opdrætter dyr, uden universitetsuddannede arbejdere, der giver vores børn viden i skolen eller tager sig af os på hospitaler og mange, mange flere, så standser dette land, og det, uanset hvordan mange penge visse mennesker har på deres bankkonti på Caymanøerne.

I stedet for at opløfte det hvide oprindelige folk i dette land, understreges det ofte, at det er de indvandrede racefremmedes fortjeneste, at vi bevæger os fremad. Sandheden er dog, at vi klarede os rigtig godt i Norden før gruppevoldtægterne og ydmygelserøverne. Vi klarede os fantastisk godt uden no-go-zoner i vores byer, racistiske anklager og perkerdansk. Tro det eller ej, men Danmark havde det rigtig godt selv uden alle de somaliske raketforskere og afghanske hjernekirurger, der er kommet hertil de seneste år. Jeg ved, at det lyder fantastisk, men selv hvide mænd og kvinder kan bage pizza og køre taxa!

I dag hylder vi de hvide arbejdere, fordi det er de hvide arbejdere, der byggede dette land. For det er de hvide arbejdere, der ER dette land!

Du kan være dansk eller svensk. Tysk eller polsk. Serbisk eller ukrainsk eller russisk. Du kan have blond eller mørkt hår. Blå eller brune øjne. Det er mænd og kvinder af hele den storslåede hvide races mangfoldighed, vi hylder i dag.

Du kan være blikkenslager eller sygeplejerske. Civilingeniør eller jurist. Du kan være studerende eller endda midlertidigt arbejdsløs. Timelønnet eller selvstændig. Det er mænd og kvinder, der ønsker og forsøger at bidrage til samfundet og folket, og som ønsker at gøre det rigtige for sig selv, uanset på hvilket vis, som vi hylder i dag.

Klap dig selv på brystet og vær stolt af den du er. Vær stolte hvide arbejdere.

Jeg vil dog ikke kun tale om positive ting og hyldest her i dag. Den bitre sandhed er, at dette land, som vi har bygget, nu er blevet taget fra os. Det er blevet stjålet lige foran næsen på os og givet det bort til andre.

Vi har ikke længere magt over vore egne liv og endnu mindre over, hvad der sker i samfundet omkring os. Trygheden er blæst væk. Banden af racefremmede vokser i takt med den kriminalitet, der rettes mod os. Byerne brænder – se bare på raceurolighederne i Sverige. Alt, hvad der er naturligt, bliver vendt på hovedet. Der svælges i perversion og dekadence omkring os, og de vil tage vores børn med på det tog.

Alle højere værdier; styrke, ære, sandhed og retfærdighed udviskes, og i stedet findes der kun slaveri, materialisme og misbrug. Fællesskabet smuldrer på bekostning af egocentrisme.

Faktisk bliver til og med, hvide arbejdere i dette samfund nu udskiftet med racefremmede arbejdskraft. Hvide arbejdere må ikke længere have lov til at eksistere.

Årsagen til den igangværende befolkningsudskiftning, ja folkemord for at tale rent ud af sækken, er fordi magten ved besked. Elitens frygt er folkekammerater. Herrerne på de allerhøjeste heste ryster af frygt, når de tænker på, at vi hvide arbejdere stadig har mulighed for at tage vores land tilbage!

Vi kan afsætte forræderne. Vi kan gøre parasitterne magtesløse. Vi kan sende de fremmede hjem. Vi kan igen blive herrer i eget hus. Vi kan genindføre folkefællesskab, ære og sund fornuft. Stiller vi os desuden bag nationalsocialismen, findes der ingen grænser for, hvad vi kan opnå. Så har vi potentialet til at skabe verdens fremmeste nation!

Vi må blot forstå, at vi faktisk kan. At vi sammen har den kraft, som behøves. At vi faktisk ikke længere må have det, som vi har det. At magten tilhører os, hvis vi blot beslutter os for det. Så når vi først forstår det. Når vi har besluttet os. Ja, så må vi hæve den knyttede næve op af bukselommen, tage os sammen, organisere os og begynde at tage tilbage. Begynde at SLÅ tilbage!

Hvide arbejdere – I har magten til forandring i jer. Det var os, der byggede dette land. Vi kan tage dette land tilbage!

Hvis ikke for jeres egen skyld, så for vores børn og børnebørn. Så der stadig kan være hvide arbejdere også i fremtiden!

Vi, der står her i dag, hedder Den Nordiske Modstandsbevægelse. Vi er måske den eneste organisation i Norden, der virkelig værner hvide arbejdere. Vi kæmper for jer hver dag. Men uanset hvor vedholdende, opofrende og hårdtarbejdende vi er, vil vi ikke være i stand til at gøre dette alene. Vi har også brug for jer ved vores side.

Kom med os og arbejd. Kom med os og kæmp. Kom med os og tag det tilbage, der retmæssigt er vores.

For hvad end venstrefløjen råber op om, så er det VORES gader. Uanset hvad forstadsbanderne taler om, så er det VORES byer. Uanset hvad storfinansen påstår, er dette VORES land og VORES natur. Ry er vores. Ja, det er vores land, og NU er det på høje tid, at vi tager det tilbage!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Anonym says:

    Dejligt med lyd fra talen, men ville det også være muligt at få den på skrift?


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //