Der findes 30.000 racefremmede i Sverige som ingen vil have – ikke engang Sverige

MASSEINDVANDRING: Mange statsløse personer opholder sig i Sverige. Til trods for beslutninger om udvisning, kan de ikke deporteres, da intet land ønsker at tage imod dem. De fleste er palæstinensere.

En stor andel palæstinensere og andre racefremmede lever i dag som statsløse i Sverige. Det er primært Israels skyld.

Professor i freds- og udviklingsforskning ved Göteborgs universitet, Helena Lindholm, fortæller til SVT, at der ifølge FNs flygtningeorgan UNHCR, i slutningen af ​​2015, blev anslået at være næsten 30.000 statsløse i Sverige.

De fleste statsløse mennesker er af palæstinensisk oprindelse.

– [Der] opstår en limbotilstand, siger Lindholm. Ifølge Migrationsrådet har disse mennesker ikke lov til at opholde sig i Sverige, men på samme tid er der ingen lande, man kan udvise dem til. Sådan opstår det, som kaldes praktiske håndhævelsesbarrierer. De kan ikke blive i Sverige, men der er heller ingen lande, der byder disse mennesker velkommen, fortsætter hun.

Forklaringen ligger i historiske begivenheder, da jødiske og zionistiske styrker angreb Palæstina i 1948 for at oprette den jødiske stat Israel.

Dette arrangerede FN for dem, først ved at være en krigsalliance mod Tyskland og derefter en fredsalliance for at opretholde magtregimet opnået gennem verdenskrigen.

– Et eksempel kan være, at deres forældre måske er flygtet fra krigen i 1948, til Gazastriben, men derefter flyttede til et land i Golfen, for at søge arbejde og bedre levevilkår. De har muligvis flygtningestatus i henhold til FN, men har levet hele deres liv i Golfområdet, men aldrig været på Gazastriben, og er siden blevet udvist fra Golfregionen, da palæstinensere aldrig har fået borgerlige rettigheder der, fortalte Lindholm til SVT.

Problemet er, at de er statsløse overalt.

– Men de kan ikke rejse til deres oprindelsesland, Palæstina, de kan ikke rejse til Gazastriben, og de kan ikke rejse til lande i Golfregionen, siger Helena Lindholm.

Den jødiske stat er det primære problem

Det primære problem er, at Israel besætter landet illegalt og forhindrer tilbagevenden til de palæstinensiske områder.

Israelske allierede, Saudi-Arabien, ønsker også at se et svagt Palæstina. Især hvis det hjælper dem, sammen med Israel, til at true Iran. Derfor bor der nu mange palæstinensere, blandt andet, i Sverige.

For at svække palæstinenserne som en etnisk gruppe, ønsker Israel heller ikke, at andre lande skal hjælpe dem, så det er godt for de israelske myndigheder, at ingen gør netop det.

– De går derefter glip af rettigheder som muligheden for at arbejde og leve et komplet liv. De må prøve at bevise over for Migrationsrådet, igen og igen, at de ikke kan rejse tilbage. Og intet andet land hilser dem velkommen. Det bliver et liv på kanten, på grænsen. En enorm eksklusion og en enorm sårbarhed, siger Helena Lindholm.

KILDER:
Professorn: Statslösa palestinier hamnar i ett limbo
Peace doesn’t exist; neither do the Palestinians
Saudi Arabia ‘doesn’t care’ about the Palestinians as long as it can make a deal with Israel against Iran, says former Netanyahu advisor
Revealed – Saudis Plan To Give Up Palestine – For War On Iran
Israel’s refusal to grant Palestinian refugees right to return has fuelled seven decades of suffering
Wikipedia/Palestinian right of return
Nordisk Radio: Ledarperspektiv 28


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Herman Von Snaps says:

  Ja, det er fandme ærgerligt. Jeg sætter selv pris på, at jeg har nået et højere stadie, end frikadelle nationalisme.

  De er racefremmede, men derfor skal de ikke ses, som ”fucking Mu-Slimer” De er racefremmede og de opføre sig nu, som naturen har skabt dem til, at opføre sig.

  Det skal de have lov til, i deres eget territorium.

  De har deres egen verdens-anskuelse og det skal de have ret til, så længe den ikke kommer i vejen for vores folk, og første skridt for dette, er at de har et land at befinde sig i.

  Her er der en lille propaganda video, der også sætter fokus på Palæstinenserne og Israel: https://www.bitchute.com/video/DBbpPnIUN1aE/

  • Frikadelle nationalisme og kosher konservatisme er i bedste fald en blindgyde og kan i værste fald være vejen til helvede.
   Helle essensen i dette latterlige tankegods er at det kun
   er religionen Islam det er galt med og ikke fremmede kulturer og racer der indtager vores lande der er problemet.

   Og så tilsat rå dyrkning jøder og Zionisme og tilbedning af det Zionistiske USA.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //