«Flygtninge» flyves direkte fra Afrika til Tyskland

FREMMEDINVASION: FN’s migrationsorgan «International organisation for migration» (IOM) har annonceret, at den første charterflyvning med afrikanske «flygtninge» direkte til Tyskland er blevet gennemført. Flere transporter er allerede booket.

Fra den første tur med somaliske «flygtninge» som blev fløjet direkte fra Afrika til Tyskland i tirsdags.

I tirsdags offentliggjorde IOM Etiopia et videoklip som viser 154 somaliske «flygtninge» ankomme til Kassel lufthavn i den tyske delstat Hesse. Billedteksten lød:

Det skete! For første gang nogensinde har IOM’s internationale charterfly fra Etiopien fløjet 154 flygtninge fra Addis Abebe til Kassel, Tyskland, under det tyske bosættelsesprogram. En anden flyvning med yderligere 220 flygtninge er planlagt til midten af november.

I en pressemeddelelse klarlagde IOM Etiopia, at «IOM siden marts har støttet det tyske bosættelsesprogram ved at omplacere 500 flygtninge, som bor i Etiopien til Tyskland. Arbejdet sker i tæt samarbejde med den etiopiske regerings bureau for flygtninge og tilbagevendte (ARRA), FN’s højkommissær for flygtninge (UNHCR) og Tysklands føderale regering».

En embedsmand hos IOM Etiopia, Milun Jovanovic, kommenterede: «Det er vigtigt, at vi støtter en smidig omplacering af flygtninge ved at tilbyde sikker transport. Vi er glade over, at flygtningene kunne drage nytte af dette forenklede charterfly fra afrejse til destination uden problemer».

Sidste år, efter at have indgivet en begæring om information til den føderale regering, konstaterede parlamentsmedlemmet Leif-Erik Holm fra Alternativ for Tyskland (AfD), at næsten 30 procent af «asylsøgerne» var ankommet til Tyskland med fly.

Med FN’s «tyske bosættelsesprogram», som nu helt åbent transporterer «flygtninge» direkte fra Afrika til Tyskland, vil disse 30 procent sandsynligvis komme til at stige betragteligt.

KILDE:
Voice Of Europe


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Det er et kendt fænomen at fjenden flyver niggere og perkere ind om natten, så tyskerne ikke opdager det før de ser endnu flere fejlfarvede vandre formålsløst (andet på jagt efter blond fisse og penge) i deres gader.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //