FN kræver ytringsfrihed og forsamlingsfrihed – for »fredelige« Antifa

UDENRIGS: I et tweet udtrykte FN »bekymring« over de amerikanske planer om at terrorstemple Antifa. FN er åben med sin støtte til »Antifa og andre antifascistiske aktivister« og udgiver sig for at værne om deres rettigheder. Kritikere af FN taler om »et slør, der nu falder«.

FN’s slør falder.

Den 31. maj beskrev USA’s justitsminister William Barr de optøjer der raserede i USA som »indlandsk terrorisme«.

Med de optøjer, der foregår i mange af vores byer rundt om i landet, er de fredelige og legitime protester blevet kapret af voldelige, radikale elementer. Grupper af eksterne radikaler og agitatorer drager fordel af situationen for at forfølge deres egen separate, voldelige og ekstremistiske dagsorden.

Sådan indleder Barr sin udtalelse, som slutter med en anklage mod Antifa for at være indenlandske terrorister, som vil blive behandlet som sådan.

Præsident Donald Trump gik samme dag ud med en udtalelse, hvor han tilkendegav USA’s hensigt at terrorklassificere Antifa.

I fredags offentliggjorde FN, at USA’s hensigt at terrorklassificere Antifa »bekymrer« dem.

FNs menneskerettighedseksperter udtrykker dyb bekymring over en nylig erklæring fra den amerikanske justitsminister, der beskriver Antifa og andre antifascistiske aktivister som indenlandske terrorister, og siger, at det undergraver retten til ytringsfrihed og fredelig forsamling i landet

Således føler FNs menneskerettighedseksperter »dyb bekymring«  over, at den amerikanske præsident og justitsministeren beskriver Antifa og andre »antifascistiske« organisationer som indenlandske terroristgrupper. Gruppernes aktiviteter, der ofte består af vold og terror, viser sig at være ytringsfrihed.

I den liberale presse generelt forsøges der imidlertid at male et billede af Trump-administrationen som »højreekstremister« mod »et løst sammensat netværk med den gode hensigt at bekæmpe fascisme og forsvare demokrati« – (dette henviser til Antifa) – , som gives skylden for voldshandlinger, som er uskyldige .

Samtidig oversvømmes sociale medier med videoer, der vidner om Antifas voldshandlinger.

Mange har også stillet spørgsmålet om, at hvis Antifa nu omfavner »demokratiske idealer«, hvordan kan de så samarbejde så tæt med en organisation – som beskriver sig selv som opbygget af »veluddannede marxister« – som en af ​​BLMs stiftere, Patrisse Cullors, stolt erkender i en video, der nu cirkulerer.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Linket til FNs tweet virker ikke.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //