Folket køber ikke den internationale jødedoms løgne om Den Nordiske Modstandsbevægelse

JØDISK MAGT: Den internationale jødedoms løgne og forbudshetz mod Den Nordiske Modstandsbevægelse har ikke den tilsigtede effekt på folket. 

Tidligere på ugen gik “Samarbetsrådet för judar och kristna” ud med en opfordring om at “den internationale jødedom”  skal “træffe alle nødvendige foranstaltninger for at udrydde Den Nordiske Modstandsbevægelse”.

Den forfatningsstridige opfordring krydres med ubevidst humoristisk og bevidst løgnagtigt Youtube-klip.

Klippet – som man selvfølgelig ikke kan kommentere – har kun fået 2550 visninger og 10 synes-om-tilkendegivelser, mens de registrerede brugere som forkaster filmens mange løgne om Den Nordiske Modstandsbevægelse i skrivende stund løber op i 538.

De film som sandfærdigt og objektivt beskriver Den Nordiske Modstandsbevægelses frihedkamps, og som endnu ikke er blevet censureret af det jødeejede Youtube, har derimod dels betydeligt flere visninger, og ofte en over 90 % positiv respons.

Folkets kølige modtagelse af den internationale jødedoms forbudshetz følger et tydeligt mønster. Tidligere på måneden måtte for eksempel det svenske regimes overhoved Stefan Löfven udstå massiv kritik på Twitter efter et antinazistisk udspil. Da socialdemokraten Sara Heikkinen Breitholz senere ville forbyde Den Nordiske Modstandsbevægelse, måtte hun se sig kraftigt udskældt af en kristdemokrat, som i stærke vendinger kritiserede hendes forslag. Da nyheden senere nåede en populær SD-gruppe på Facebook med hundredtusinder af medlemmer fortsatte nedslagtningen af magthavernes desperate  forbudsjagt.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • 0:48 Det ligner overhoved ingengang Klas Lund. ((De)) igen prøve at give national socialisme et dårligt lys. Hvorfor hader ((de)) os.

 • De jødiske løgne fortsætter

 • Martin H says:

  De ved at vi har gennemskuet deres løgne og vi skal fjernes,
  så resten af befolkningen ikke også vågner op og gennemskuer deres løgne og bedrag.

 • En krigserklæring mod Den Nordiske Modstandsbevægelse! Hmm.. Den er de da lidt sent ude med 😀

 • SoyboyKiller says:

  Lidt komisk, som uploaderen af dette klip “WorldJewish Congress”, har valgt at deaktivere kommentarfeltet under videoen på JewTube. Siger jo blot alt om, hvor lidt ytringsfrihed betyder for dem. De dumme kvæg skal bare danse efter jødepiben og helst ikke tænke for meget selv.

 • PeterNord says:

  0:48 er et klassisk løgnepresse øjeblik! Klas Lund ligner på ingen måde det der. Sjovt at de mere end gerne vil fremstille modstandsbevægelsen løgnagtigt men når bevægelsen kaster de løgne i lys så råber de “antisemit!”

  Hil Sejr!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //