Forældre vrede og foragtet over antihvid undervisning til deres børn

ENGLAND: Børn helt ned til syv skal have »anti-racistisk undervisning« , der siger, at de ikke er »racemæssigt uskyldige« fordi de ser »hvide som toppen af hierakiet«.

Brighton og Hove Council udløste vrede efter at have afsløret sine »antiracistiske uddannelsesplaner« – med nogle forældre, der trak deres børn væk fra klasseværelserne.

Brighton og Hove Council er blevet beskyldt for at indoktrinere unge efter at have uddannet lærerene til at forbedre »specifikt undervisning med fokus på raceforståelse«.

Lækkede slides vist til personalet og rapporteret i Sunday Telegraph fortæller personalet, at børn lærer at tillægge hudfarve værdi, når de er blot fem år – med »hvid øverst i hierarkiet og sort i bunden«.

En anden siger, at der er ‘rigtige beviser’ for, at unge ikke er »racemæssigt uskyldige«, på trods af at dette er den udbredte opfattelse i samfundet.

Personalet fik også at vide, at kristendommen havde påvirket slavehandelen, portrætteret dens helte som hvide, og at videnskaben »opretholder status quo«.

Og at samfundet er besat af sorte sportsudøveres muskelstørrelse frem for deres hvide rivaler.

Tidligere undervisningsminister Sir John Hayes har udtalt uddannelsen som »uhyggelig« og opfordret regeringen til at undersøge uddannelsesplanerne.

Han advarede om, at planerne lignede indoktrinering svarende til den, der ses under brutale kommunistiske regimer.

Den irakisk/kurdiske-fødte undervisningsminister Nadhim Zahawi har tidligere advaret skoler mod at lære børn, at hvide privilegier er et faktum.

Brighton Council er det første i landet til at lancere en »antiracistiske uddannelsesplan« for skoler og sagde, at den var nødvendig på grund af »uligheder« i samfundet.

I vejledning udstedt til skoler siger rådet efter sigende, at uddannelsen er påkrævet for alle lærere.

Den tilføjer, at elever – i alderen 8 til 16 år – har brug for specifikke raceorienterede lektioner.

Et slide, der blev vist for lærere under uddannelsen, siger: ‘I alderen tre til fem år lærer børn at tillægge hudfarve værdi; hvid øverst i hierarkiet og sort nederst.’

Et slide fra den »antiracistiske uddannelse« viser et pyramidediagram, der indeholder handlinger, der udgør »hvidt overherredømme«, såsom nægtelse af hvide privilegier og at sige »det var bare en joke«, når en »farvet person« bliver fornærmet.

Under uddannelsen fik lærerne også at vide, at eleverne ikke må lære, at race »ikke betyder noget«. Dette var fordi, advarede trænere, »vi efterlader dem [elever] sårbare over for at konkludere, at hvide mennesker bare skal være bedre«.

Underskrivningssamleren Adrian Hart, som har en søn i skolen i byen, har samlet mere end 4.000 underskrifter imod de »antiracistiske uddannelsesplaner«. Han hævdede, at en forælder allerede har trukket deres 12-årige barn tilbage fra en skole i Brighton på grund af de »antiracistiske uddannelsesplaner«.

 

Indført pga. BLM

Brighton Council lancerede sine planer som reaktion på Black Lives Matter-bevægelsen, da protester fejede ind over USA, Storbritannien og mange andre vestlige lande.

Dets formand for børn, unge og uddannelse, Hannah Clare, sagde, at »træning er blevet udviklet i fællesskab med mennesker, der er ramt af racisme, og adresserer det presserende behov for at tackle problemer, der historisk har ført til uligheder for farvede mennesker«.

Hun tilføjede: »Uddannelsesinstitutioner har bekræftet, at der er behov for denne strategi og engagement i arbejdet. Det omfatter adfærdsstyring, rekruttering og fastholdelse af personale og at hjælpe unge mennesker med at forstå de komplekse spørgsmål om race«.

Fru Clare sagde, at feedback på programmet havde været »overvældende positiv«.

KILDE:
DAILYMAIL


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //