Forbliv ærlig mod dig selv og andre

IDEOLOGI: Jo flere vi bliver som bakker op om vor sag og på en fyldestgørende måde er i stand til at forklare hvad vi mener, desto hurtigere nærmer vi os vort definitive mål; et frit Norden.

thinkingaboutpath-460x309

At leve livet som en nationalsocialist skal virke tillidsskabende. Mennesker som møder os skal have et godt og sandt indtryk af os, for lettere at forbinde vores verdensanskuelse med noget positivt.

Det er ikke usædvanligt, at man møder mennesker man allerede kender, som i bund og grund kunne kalde sig selv for nationalsocialister. Er det så ikke dumt at skjule hvad man selv er? Vi bør stræbe efter en livsstil som gennemsyres af vore tanker. Jeg har mødt mange som endnu ikke er helt ærlige overfor sig selv. Mennesker som med årene har prøvet at ”bløde budskabet op”, og ændre på sin overbevisning, for på en mere smidig måde at passe ind i samfundet.

Hvis man møder disse kræfter og hele tiden indgår kompromiser med hensyn til budskabet, så svigter man kun sig selv. Er man overbevist, så kommer man på et tidspunkt til at få det ganske dårligt over at man ikke holdt fast på sine idealer.

Forskellige hændelser i livet kan føles mere betydningsfulde end andre. Når man møder en partner som ikke er enig med dig i dine meninger, når man får børn eller når man begynder i et nyt job.

Der kan være tidspunkter, hvor man kan vælge ikke at være helt ærlig overfor sig selv, og vælge en bagdør i stedet for at tage skridtet fuld ud. Min erfaring er imidlertid, at jo ærligere man er, desto mere respekt får man. Hvis du vælger at gå gennem livet uden at kæmpe for hvad du inderst inde mener, kommer det i det lange løb til at have en negativ virkning på dit eget liv, og ikke mindst på hvordan andre opfatter dig.

Et andet meget vigtigt aspekt i dette er det faktum, at man spreder mediernes og systemets løgne om hvad vi nationalsocialister virkelig står for. Hvis vi hele tiden forsøger at bløde budskabet op og vælge at forsvare os, så vinder deres løgne om os, og skygger over sandheden om nationalsocialismen sådan som den i virkeligheden er. Vor absolut største opgave bør i stedet være, at modbevise alle de fordømmende og forudindtagede meninger om os som findes. Det er ved at efterleve disse principper, og kæmpe for det vi mener, at vi bedst kan bane vejen for alle andre, som inderst inde vil følge den nationalsocialistiske livsstil. Lad os derfor altid tænke på dette og holde hovedet højt – uden kompromis!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //