Fransk general til mediejøde: Den gruppe, som du kender meget godt, styrer medierne

FRANKRIG: Bølgen af forfriskende udspil fra det franske militær forsætter. General påpeger, hvem der styrer medierne på fransk TV.

Se videoen her med engelske undertekster. Vi kan ikke garantere for underteksternes nøjagtighed. Bemærk desuden jødens ansigtstrækninger, da franskmanden Delawarde nævner den jødiske indflydelse.

I dag optrådte en pensioneret general ved navn Dominique Delawarde i et fransk tv-show på kanalen CNEWS, hvor blandt andet medierne blev diskuteret. Den tidligere general sagde, at de fleste store medier er kontrolleret, noget jøden Claude Posternak reagerede stærkt på.

Posternak spurgte derefter, mens han var meget opstemt, præcis hvem der kontrollerer medierne. Ifølge Gallia Daily-nyhedstjenesten, der opsummerer franske nyheder på engelsk, svarede Delawarde, at “den gruppe, som du kender meget godt”, styrer medierne, hvilket fik værten til at afbryde showet.

Ifølge Gallia Daily førte dette den franske jødiske magtbevægelse i form af organisationerne CRIF og LICRA, som vil svare til de amerikansk baserede jødiske organisationer AIPAC og ADL, til at angribe Delawarde. Blandt andet har de krævet, at anklagere retsforfølger ham for meningsforbrydelser, og at forsvarsministeren straffer ham.

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hold kæft, en stor næse! says:

    Kald en jøde for tyv, umoralsk eller løgnagtig, og se det tage på ham som ingenting, men kald en jøde for en jøde og se ham krumme sig sammen, i en blanding af frygt og pinlig nedgørelse “de har afsløret mig!”

    – Joseph Goebbels


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //