Genetisk arv fra neandertalere giver hvide beskyttelse mod coronavirus

RACELÆRE: Det viser sig, at et protein som findes i hver tredje europæer – men ikke i afrikanere – har en forebyggende effekt mod coronavirus. Proteinet er en genetisk arv fra neandertalerne.

Ifølge Fria Tider kommer udtalelsen om dette fra Johan Normark, hovedforskeren i det kliniske studie, som har demonstreret proteinets forebyggende effekt. Studiet er fra Umeå Universitet.

Det pågældende protein er OAS1, og det er blevet påvist, at bærere af dette protein oplever mildere symptomer og mindre åndedrætsbesvær efter at have pådraget sig coronavirus.

Proteinet er en genetisk arv fra titusinder af år siden, da vores forfædre blandede sig med neandertalere. Proteinet findes i dag i hver tredje person af europæisk afstamning. Imidlertid mangler det fuldstændigt hos afrikanere, der ikke bærer DNA fra neandertalerne.

Studiet havde et udvalg af 14.000 tilfælde af coronavirus mod 1,2 millioner kontrolprøver. Tilstedeværelsen af ​​OAS1 var stærkt forbundet med mildere symptomer.

Læs også:
Rødder del 1: Genetisk slægtskab
Race – det afgørende spørgsmål
Opdageren af DNA-molekylets struktur nægter at vige fra racespørgsmålet


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Mikkel Pedersen says:

  Det må være et slag i ansigtet for kulturmarxisterne med deres “race er en social konstruktion”.

 • Krautling says:

  Præcis, Mikkel. Og noget der slet ikke giver mening, er når de siger “Human race”. Mennesket er ikke én race, men en art, hvor der er flere racer (underarter). Man kan jo stille sig selv det spørgsmål, at hvis alle mennesker er én samlet race, hvilken art tilhører vi så? – Vi er tydeligvis ikke samme art som Homo Erectus, Neandertalere osv.

  Men sådan er det jo, når man er anti-videnskab og anti-logik.

 • Nicolaj says:

  Burde i ikke, i stedet for at viderfører (markedsfører) frygt i form af CORONA CORONA CORONA! KOM OG HØR DET NYESTE OM CORONA! , udgive faktuelt information som har været vidst i mere end. (JA MERE END) 100 år!

  Hvis du går med maske udenfor Eller indenfor. Er du retarderet.
  Hvis du lytter til fjernsynet eller nogen “læger” på et område som er Mikrobiologi hvilket de ikke har nogen ekspertice på, ER DU RETARDERET.
  Hvis du tror at der er små LEVENDE ting omkring dig som du ikke kan se uden et mikroskop som prøver at dræber dig. ER DU RETARDERET!

  Hvis i TROR på at sygdom bliver påført at ORGANISMER og ikke GIFT (hvilket er den direkte oversættelse for VIRUS fra LATIN)

  ER I FUCKING RETARDERET!

 • Asbjørn Nielsen says:

  Microorganismer findes og kan observeres med det blotte øje – helt uden et mikroskop. Bare prøv selv med nogle petriskåle, noget agar og så pode på nogle forskellige ting rundt i dit hjem. Ligesom vist her: https://www.youtube.com/watch?v=JIZ7lj3y4MQ

  Disse microorganismer kan også være farlige for os, hvis de ikke hører til i vores system.

 • Mikkel Pedersen says:

  Godt skrevet Asbjørn.
  Jeg synes ikke denne artikel sælger frygt om coronavirus, men den anerkender at der FINDES en coronavirus – og at mange hvide er naturligt beskyttet af den via vores genetiske arv.
  Jeg er personligt enig i at det er retarderet at bære maske, og at coronarestriktionerne er hysteriske, og at faren er overdreven, men det burde være alm. kendt at vi omgives af forskellige mikroorganismer som kan være skadelige for os.
  At tro at alle sygdomme er os påført ved brug af gift er at at befinde sig på et vildspor.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //