Grønt lys til medicinsk apartheid i Europa – vaccinepasset kommer til sommer

EU-APARTHEID: Det overstatslige og globalistiske projekt EU sigter nu mod at indføre et medicinsk apartheidsystem. Onsdag aftalte EU-landene, at de allerede d. 26. juni vil have et »digitalt grønt certifikat« klar, som vil blive brugt til at afgøre, hvilke borgere der har ret til at rejse og deltage i forskellige begivenheder.

Foto: Pixabay (Public Domain).

Mange har advaret om, at et totalitært social kontrol- og kreditsystem – svarende til det, der allerede findes i teknokratiet Kina – i form af et vaccinekort også kan implementeres i Europa. Dette ser nu ud til at være en realitet, efter at EU-landene onsdag blev enige om at have et »digitalt grønt certifikat« klar allerede den 26. juni, skriver Nya Dagbladet.

Via passet skal borgere kunne nægtes rejser til udlandet eller adgang til at deltage i kultur- og sportsbegivenheder, afhængigt af om de har testet sig corona-positiv eller -negativ, eller om de har underkastet sig den eksperimentelle vaccine.

Det, som kritikere kalder et medicinsk apartheidsystem, forventes med tiden at blive endnu mere omfattende for at inddele indbyggerne i grupper, hvor nogle får lov til at bevæge sig frit i samfundet, mens andre vil have begrænset bevægelsesfrihed.

Det hævdes fra EU’s side at det er vigtigt at have vaccinepasser klar, inden sommerens turistsæson, hvilket Sveriges digitaliseringsminister Anders Ygeman (S) er meget positiv overfor.

– Det er en god aftale, og det er godt, at vi nu ved, hvad der gælder for vaccinationscertifikater i fremtiden, hævder han i et interview med den statslige propagandakanal SR.

Ygeman ser ikke noget problem i at begrænse europæernes fri bevægelighed eller at indføre et totalitært og integritetskrænkende system, men er bekymret over, at der endnu ikke er tilstrækkeligt med data indsamlet på en »god måde«, hvilket han håber vil være klaret den 26 juni.

Med de fælles vaccinepas i EU skal alle vacciner, der er godkendt af Det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA), accepteres af de forskellige EU-lande. Landene kan dog frit beslutte, om de vil acceptere andre vacciner ud over disse, såsom vacciner fra Rusland eller Kina.

Passet kan også bruges på nationalt niveau inden for de forskellige EU-lande, for eksempel for at bevise, at man har underkastet sig vaccination for at få statens tilladelse til at gå til koncerter eller sportsbegivenheder.

Kilde:
Nya Dagbladet


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Brian N says:

  De kan rende op hoppe.

 • Steen C says:

  Det er ubegribeligt det her.
  Jeg forstår ikke at mennesker kan være så onde mod hinanden.

 • De kan fejre 5 maj alene

 • EU har arbejdet hend mod en totalitær union hele tiden, hvor en lille elite styre alt for befolkningens “bedste”

 • Brian N says:

  De rødgrønne vil elske det. Mon ikke?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //