Hjemmesiden »Coalfax« skambelægger hvide raceblandere – massemedier er oprørte

MEDIA: Hjemmesiden Coalfax rapporterer om raceblandende hvide. Det australske medie 7News kalder siden for »vederstyggelig global database over ‘raceforrædere’«.

Skærmdump: Coalfax.ru

Det Australske medie 7News skriver om Chloe Piemonte, der er blevet skambelagt på webstedet Coalfax.ru for sin raceblanding. 7News beskriver webstedet som en “vederstyggelig global database over ‘raceforrædere’. Webstedet antages at være baseret i USA, selvom det er en russisk server.

»Chloe er en raceforræder, der bor i Melbourne. Hun går åbent ud med en abe ved navn Josh Treasy«, skriver Coalfax på Piedmonte’s profil til billederne af hendes sorte kæreste. Hun hævder ifølge 7News, at hun er livsens bange.

»Jeg begyndte at græde og gå i panik, da jeg opdagede dette, fordi jeg ikke ved, hvad disse mennesker kan gøre. Jeg vil ikke sætte min familie eller Josh i fare, bare fordi vi er et raceblandet par«, fortalte Piemonte til 7News.

Coal Fax adresserer anklagerne på sit websted i en artikel, der opfordrer Piemonte til ikke at være bange:

Hvide mænd vil ønske at være så langt væk fra dig som muligt. Det er mere sandsynligt, at du bliver slået af din kæreste.

»Coalfax opmuntrer ikke til vold mod nogen. Vi deler kun navne og profiler på sociale medier. Det er offentlig information. Hvis du tror, ​​du er i fare, er der en meget enkel løsning, slet din konto eller gør kontoen privat. Meget vanskeligt, jeg ved, uden opmærksomhed er jeres liv meningsløse«, skriver Coal Fax i en anden artikel.

På webstedet er der en kategori af profiler kaldet »The Traitors« eller »Forræderne«, hvor man deler sociale medieprofiler og navne på hvide kvinder, der raceblander.

Siden har også en kategori af profiler kaldet »Toll Paid«. Det er et udtryk, der henviser til hvide kvinder, der har forhold til racefremmede, og derefter myrdes, tæves eller lignende.

»Coalfax er her for at blive«, skriver hjemmesiden.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Kriger says:

    Er hjemmesiden lukket?


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //